Nieuws uit de OFS sector Recreatie&Toerisme

o.a. over Regiokaart, toeristenbelasting, parkeerschijf en TIP's

Regio kaart Holland boven Amsterdam

Het heeft even geduurd, maar inmiddels is de Regio kaart Holland boven Amsterdam verspreid. De eerste druk bestaat uit 75.000 exemplaren. Er ligt een reserve voorraad van 18 dozen bij Fluwel’s Tulpenland (Belkmerweg 65  in Sint Maartenszee). Als u ondernemer bent in de recreatiesector en extra exemplaren wilt, kunt u deze dagelijks tussen 10.00 en 17.00 uur ophalen.

Mochten er nog op/aanmerkingen zijn over de inhoud van de kaart, dan kunt u deze voor half augustus  e-mailen naar: jeroen@hollandbovenamsterdam.com (mailto:jeroen@hollandbovenamsterdam.com). Dan kunnen eventuele wijzigingen nog worden meegenomen in de 2e druk, die eind augustus, begin september gerealiseerd wordt.

 

Tarief toeristenbelasting 2017

De Gemeenteraad heeft in haar raadsvergadering van 21 juni het tarief voor 2017 vastgesteld op € 1,16 (was in 2016 € 1,06).

 

Parkeerschijf in Callantsoog

In overleg met de OFS, Ondernemersvereniging Callantsoog en gemeente is een A4 ontwikkeld om gasten te wijzen op het gebruik van de parkeerschijf. Het is een A4 welke ondernemers aan het raam kunnen plakken om gasten te wijzen op de blauwe zone.  

 

Uitstraling VVV Toeristische Informatie Punt. (TIP)

Achter de schermen wordt hard gewerkt om op zo kort mogelijke termijn alle TIP’s van een uitstraling ter voorzien, dat het van buiten af zichtbaar is: Duidelijkheid voor onze gasten!

OFS-RecreatieToerisme-LG OFS-RecreatieToerisme-LG