Uitslag belevingsmonitor Schagen_ Bijeenkomst 26 september

Maandagavond 26 september om 20.00 uur (inloop 19.30 uur) presenteren we de uitslag van het onderzoek ‘de Belevingsmonitor’ in Igesz aan de Markt 22 in Schagen. De resultaten zijn de basis voor het actieplan ‘De Nieuwe Winkelstraat’. Daarover wordt een toelichting gegeven.

 

Inwoners van Schagen en omliggende gebieden zijn voor de zomer van 2016 gevraagd naar hun winkelbeleving. Zij hebben het winkel/horecagebied van stad Schagen beoordeeld via een online enquête op diverse onderwerpen zoals: openingstijden, winkelaanbod, online -en offline dienstverlening, parkeergelegenheid, horeca en cultuur/evenementen. De ondernemers en de gemeente danken iedereen die meegedaan heeft aan deze enquête.

 

De uitslag van het onderzoek wordt gebruikt om een stevige basis te leggen voor een toekomstbestendige binnenstad van Schagen. Alle inzichten zijn verzameld en geanalyseerd, in samenspraak met de Universiteit van Rotterdam (en Prof. Dr. C.N.A. Molenaar). De resultaten worden tijdens deze avond gepresenteerd aan alle betrokkenen, zoals Retail ondernemers, horeca, cultuur en pandeigenaren. Het onderzoek is uitgevoerd in opdracht van de Ondernemers Federatie Schagen, Rabobank Kop van Noord-Holland en de gemeente Schagen.

 

De resultaten van het onderzoek zullen worden gebruikt als input voor het actieplan De Nieuwe Winkelstraat, die deze avond ook aan de aanwezigen zal worden gepresenteerd. Het actieplan De Nieuwe Winkelstraat draagt bij aan een toekomstbestendig stadshart Schagen.

 

”Mensen zijn enthousiast over Schagen, en terecht, wij zorgen ervoor dat zij dat blijven. De uitslag van dit onderzoek en het actieplan De Nieuwe Winkelstraat gebruiken we bij onze gemeentelijke besluiten. Door het kiezen van deze aanpak stellen we de consument centraal”, zegt wethouder Jelle Beemsterboer.

 

Belangstellenden kunnen zich aanmelden via emailadres rene.de.visser@rabobank.nl (mailto:rene.de.visser@rabobank.nl).

Geef daarbij aan met hoeveel personen u komt (inclusief uzelf) met daarbij de namen en functie.