IBS en OFS halen Marianne Zwagerman naar Schagen

17 november in Igesz Schagen

Industrie- en Bedrijvengroep Schagen (IBS) organiseert in samenwerking met de Ondernemers Federatie Schagen (OFS) een inspirerende bijeenkomst met gastspreker Marianne Zwagerman. De lezing van Marianne Zwagerman vindt plaats op donderdag 17 november in Igesz te Schagen (Markt 22) en start om 20:30 uur. De inloop is vanaf 20:00 uur. Alle ondernemers uit de gemeente Schagen zijn van harte welkom en kunnen zich aanmelden via aanmelden@ondernemendschagen.nl (mailto:aanmelden@ondernemendschagen.nl). De toegang is gratis.

 

Marianne Zwagerman (1969) put uit haar eigen ervaring als directeur in een grote beursgenoteerde onderneming én als zelfstandig ondernemer, in de gesprekken die zij voert op het podium. Ze geeft inspirerende, humorvolle, soms confronterende lezingen en workshops over verandering, innovatie, media en ambitie. 

Als innovatiestrateeg helpt en inspireert Marianne Zwagerman mensen en bedrijven om schaamteloos en onverschrokken te leven en te ondernemen. Daarnaast is ze schrijver (haar derde boek komt in 2016 uit), columnist (ondermeer bij BNR) en veelgevraagd mediacriticus (ondermeer bij het Radio1 programma De Ochtend, BNR en WNL). Haar specialisaties zijn innovatie, de (publieke) omroep, kranten, journalistiek, internet en sociale media. Haar maatschappijkritische columns en publicaties verschijnen met enige regelmaat in kranten en tijdschriften.