Lancering informatiebrochure boordevol toeristische informatie

Ondanks dat er heel veel digitale informatie beschikbaar is, is er ook vraag naar informatie op papier. Het is heel handig om een info brochure in je vakantieverblijf te hebben. Ook de 8 VVV I-points in de gemeente Schagen hebben vorig jaar heel veel vragen gehad voor informatie uit het gebied.

Een info brochure boordevol toeristische informatie: Musea, Natuurgebieden, voor de Kids, Kunst, Strand, Bloemen, A-Z belangrijke adressen o.a. restaurants,  en een dagkalender met 700 evenementen uit de regio voor inwoner en toerist. De info brochure is in een oplage van 20.000 exemplaren gedrukt.   

De info brochure 2017 van Petten, Sint Maartenszee, Callantsoog, Groote Keeten en Schagen is tot stand gekomen in een samenwerking met GREet Slikker en ATina Kruijer van GREAT-Vakantiehuizen en Sandra en Els Duinmaijer van www.veeltebeleven.nl.
Els en Sandra zorgden voor het verzamelen van de evenementen en GREet en ATina namen de rest van de informatie op zich. De Ondernemers Federatie Schagen, sector Recreatie & Toerisme heeft financieel bijgedragen om de info brochure uit te kunnen geven en de prijs laag te houden.

 

Wilt u de Info brochure downloaden en digitaal inzien, klik hier (http://www.ondernemendschagen.nl/dl-27000-1-74919/download/info_brochure_-_2017.pdf).

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Kees de Wit, sectorvoorzitter OFS Recreatie&Toerisme, via (recreatie@ondernemendschagen.nl (mailto:recreatie@ondernemendschagen.nl)).

Cover - Informatiegids 2017 - Regio Schagen Cover - Informatiegids 2017 - Regio Schagen