Voucher advies energieneutrale bouw

ingevoerd op 22-06-2017

Gemeente Schagen stimuleert energieneutraal (en gasloos) bouwen. Laat u een bedrijfspand bouwen? Dan kunt u nu in aanmerking komen voor een onafhankelijk advies over de bouwkundige- en installatietechnische mogelijkheden om te komen tot een energieneutraal bedrijfspand.

 

Voucher advies energieneutrale bouw

De vraag is hoe toekomstgericht en duurzaam bouwt u? Gemeente Schagen geeft een ondersteuningsbijdrage van € 2.000,- voor het inschakelen van een onafhankelijk adviseur om te komen tot vijf energieneutrale bedrijfspanden. De vijf verschillende ontwerpen die de premie toegekend krijgen staan tot 2020 model. Dit betekent dat de gemeente bij oplevering van deze panden graag de pers uitnodigen. Wie weet komt de wethouder persoonlijk uw energieneutrale bedrijfspand openen.

 

Interesse?

Zit u al in de ontwerpfase? Laat het de gemeente dan weten. De vouchers zijn tot en met 31 december 2017 geldig en worden op datum van binnenkomst behandeld.

Voucher advies energieneutrale bouw downloaden, klik hier (http://www.ondernemendschagen.nl/dl-27000-1-75841/download/voucher_energieneutraal_pand.pdf).

 

Voor vragen over de voucher kunt u contact met Kathy Boomstra, coördinator Milieu bij de gemeente Schagen, opnemen.