Wie worden dé ondernemers van 2017 uit gemeente Schagen?!

Stemmen kan tot 18 januari 12:00 uur

Jaarlijks organiseert de Ondernemers Federatie Schagen (OFS) de verkiezing van dé ondernemers van het jaar uit de gemeente Schagen. Alle ondernemers uit de gemeente Schagen kunnen nog tot 18 januari 12:00 uur hun stem uitbrengen. In opdracht van de OFS heeft Schagen FM bedrijfsfilms gemaakt. De in totaal twaalf genomineerde ondernemers/bedrijven, in vijf verschillende prijscategorieën, stellen zichzelf en hun bedrijf voor in deze korte films. Zo kan men, ookal kent men de betreffende genomineerden niet, toch een goede indruk krijgen. Stemmen en de bedrijfsfilms bekijken kan via www.ondernemendschagen.nl/stemmen (http://www.ondernemendschagen.nl/stemmen). De stemprocedure wordt in samenwerking met Ziber georganiseerd.

Geen ondernemer, maar toch uw stem uitbrengen?! Breng dan uw stem uit in de categorie Schager Weekblad Publieksprijs (http://schagerweekblad.nl/pagina/stemmen-voor-publieksprijs-320586).  
 

Verkiezingsuitslag & Netwerkbijeenkomst

Op donderdagavond 18 januari zijn alle ondernemers uit de gemeente Schagen welkom bij de jaarlijkse netwerkbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst worden de winnaars van de verkiezing bekendgemaakt en hebben de ondernemers volop de mogelijkheid om te netwerken. Deze bijeenkomst vindt plaats in De Ooievaar te Warmenhuizen. De inloop is van 20:00 tot 20:30 uur. Ondernemers kunnen zich aanmelden voor deze bijeenkomst via aanmelden@ondernemendschagen.nl (mailto:aanmelden@ondernemendschagen.nl).

Logo verkiezing Logo verkiezing