Mooie Ogen, Bemo Rail, De Boereplaats en ZoH!P zijn de winnaars van ondernemersverkiezing gemeente Schagen

Dé ondernemers van 2017 uit de gemeente Schagen zijn bekend

In een goedgevulde De Ooievaar in Warmenhuizen zijn op donderdagavond 18 januari tijdens de OFS-netwerkbijeenkomst de winnaars van de verkiezing van de ondernemers van 2017 uit de gemeente Schagen bekendgemaakt. Mooie Ogen, Bemo Rail, De Boereplaats en ZoH!P zijn door collega-ondernemers verkozen tot dé ondernemers van het jaar. Deze verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door de Ondernemers Federatie Schagen. Ziber heeft de stemprocedure verzorgd. Dit jaar waren er voor het eerst vijf prijscategorieën.

 

De Rabo starter van het jaar is Mooie Ogen van Sharon Couwenhoven geworden. Sharon van Couwenhoven was aangenaam verrast met haar winst. ”Het is een signaal dat wij op een goede manier bezig zijn”, aldus Sharon. Arno Mulder van de Rabobank heeft de prijs overhandigd. Overige genomineerden waren Luba Uitzendbureau van Bas Burlage en de Ondernemers Centrale van Jerry Breg en Nico Berger.

ZoH!P van Afke Bleeker is door de lezers van het Schager Weekblad uitgeroepen tot ondernemer van het jaar. Zij ontving uit handen van Rolf Schot de Schager Weekblad Publieksprijs.

Menno Bes, bedrijfscontactfunctionaris bij de gemeente Schagen, heeft de prijzen van de gevestigde ondernemers uitgereikt. Afke Bleeker kreeg naast de publieksprijs tevens de titel OFS ondernemer van het jaar 2017 in de categorie Detailhandel. ”Het is fantastisch en ik voel me ontzettend gewaardeerd”, aldus Afke Bleeker direct na de bekendmaking. Zij had niet verwacht dat zij zou gaan winnen en vond het al een eer om genomineerd te zijn. In deze categorie waren ook Roger Moonen van Spar en Zand! uit Petten en de familie Beemsterboer van Bakkerij Beemsterboer met vestigingen in Waarland, Tuitjenhorn, ’t Veld en Warmenhuizen genomineerd.

In de categorie Recreatie, Toerisme en Horeca zijn Annet Stoop en Olaf Dekker van de Boereplaats door collega-ondernemers verkozen tot de recreatie- / horecaondernemer van het jaar. Annet Stoop vond het “top” dat zij en haar team er met de prijs vandoor zijn gegaan. Overige kanshebbers in deze categorie waren Bistro Smul van Gerard Tesselaar en Alpha, Havana en Piet Pann van Nico Gründmann.

Teun Druijf van Bemo Rail steeg nipt v.d. Linden Tandtechniek van Rik van der Linden en Tebulo van Hans Spaans en Rob Beentjes voorbij. Hiermee is Bemo Rail uitgeroepen tot de onderneming van het jaar in de categorie Industrie, Bedrijven en Agribusiness. Teun Druijf was blij met de behaalde titel en vond het een mooie stimulans voor zowel het bedrijf als het personeel.

 


Schagen FM heeft een filmcompilatie van de avond gemaakt. Zie:

-Shot -Shot
-Zo HiP -Zo HiP
-Schager weekblad Publieksprijs -Schager weekblad Publieksprijs
-Mooie Ogen -Mooie Ogen
-Boereplaats -Boereplaats
-Bemo Rail -Bemo Rail
OFS verkiezing 2017 (18) OFS verkiezing 2017 (18)