Maakt u al gebruik van de nieuwe Harenkarspelweg?

Vrijdagmiddag 19 januari om 16.30 uur openden Gedeputeerde Elisabeth Post en wethouder Sigge van der Veek de nieuwe Harenkarspelweg. Deze feestelijke handeling verrichtten zij in sporthal Harenkarspel, nabij de nieuwe weg.

De Harenkarspelweg, voorheen de Ontbrekende Schakel genoemd, is de nieuwe oost-west verbinding tussen de dorpen Warmenhuizen en Tuitjenhorn. Omdat deze weg voor de gebruikers is, werd er ook een echo-opening gehouden door dorpsraadvoorzitter Sjaak Kruijer en de wethouder. Onder de genodigden bevonden zich inwoners en ondernemers die zich hebben ingezet om aanleg van deze nieuwe weg mogelijk te maken. De opening werd ondersteund door prachtige dans van leerlingen van dansschool ‘In my motion’ uit Tuitjenhorn. Tot plezier van de aanwezigen, waaronder ook hun ouders, zorgden de dansende kinderen ervoor dat met verbinding van schakels de ontbrekende schakel symbolisch de Harenkarspelweg werd.

 

Bron: Gemeente Schagen (https://www.schagen.nl/home/nieuws_43640/item/feestelijke-opening-harenkarspelweg_43186.html#titel43186)