Spoedreparatie Vlotbrug ’t Zand – gemeente Schagen

4 en 5 juni

WaakSaam voert in de avond van 4 juni en de nacht van 5 juni een spoedreparatie uit op Vlotbrug ’t Zand. Een plaat op het dek van de brug moet dringend vervangen worden. Gelijktijdig repareert WaakSaam de slijtlaag van de brug op diverse plekken.

 

Planning

Overdag wordt de vlotbrug intensief gebruikt door het verkeer. Om de overlast voor het verkeer zoveel mogelijk te beperken wordt in de avond en nacht gewerkt. WaakSaam werkt van maandag 4 juni 21:00 uur tot dinsdag 5 juni 06:30 uur.

Als het nodig is maakt WaakSaam gebruik van een reserveavond- en nacht, deze datum zal dan nader bepaald worden.


Omleiding voor gemotoriseerd verkeer met uitzondering van nood- en hulpdiensten

Om dit onderhoud uit te kunnen voeren is Vlotbrug ’t Zand tijdens de werkzaamheden afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Nood- en hulpdiensten worden zo nodig over de vlotbrug begeleid.

 

(Brom-)fietsers en voetgangers onder begeleiding over de brug

Voetgangers, bromfietsers en fietsers (met de fiets of bromfiets aan de hand) kunnen onder begeleiding van verkeersregelaars gebruik maken van de brug.

 

Hinder voor scheepvaart

Het Noordhollandsch Kanaal wordt niet gestremd. Wel moet de scheepvaart rekening houden met maximaal 30 minuten oponthoud.

 

Meer informatie?
Heeft u vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met het Servicepunt van de provincie Noord-Holland via telefoonnummer 0800 - 0200 600 (gratis) of mail naar servicepunt@noord-holland.nl (mailto:servicepunt@noord-holland.nl).

WaakSaam
Gebiedsaannemer WaakSaam voert tot juni 2025 het beheer en onderhoud van vaarwegen, wegen, bruggen, groen, gebouwen en terreinen in de Kop van Noord-Holland uit in opdracht van de provincie Noord-Holland. Op www.waaksaam.com (http://www.waaksaam.com) leest u meer over WaakSaam.

 

Bron: WaakSaam (https://waaksaam.com/nieuws/spoedreparatie-vlotbrug-t-zand--gemeente-schagen)

 

Omleidingsroute Vlotbrug 't Zand Omleidingsroute Vlotbrug 't Zand