OFS organiseert interessante ondernemersbijeenkomst op 29 november

Informatie over OFS en gastsprekers wethouder Beemsterboer en wethouder Heddes

Op donderdag 29 november zijn alle ondernemers uit de gemeente Schagen vanaf 19:45 uur van harte welkom bij de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de Ondernemers Federatie Schagen (OFS). De ondernemersbijeenkomst begint om 20:00 uur en vindt plaats in Slot Schagen (Slotplein 4, 1741 AC Schagen). Het belooft een interessante avond te worden waarbij niet alleen informatie verstrekt wordt over de OFS, maar ook over actuele ontwikkelingen bij de gemeente Schagen. Zowel wethouder Beemsterboer als wethouder Heddes zullen de aanwezigen informeren over belangrijke ondernemerszaken. Aanmelden kan t/m 28 november via info@ondernemendschagen.nl (mailto:info@ondernemendschagen.nl), onder vermelding van “aanmelding ALV” en het aantal personen. OFS vertegenwoordigt alle ondernemers uit de gehele gemeente. Ondernemers die geen lid zijn van een van de ondernemersverenigingen uit de gemeente kunnen zich tevens aanmelden.

 

De bestuursleden van de OFS zullen alle aanwezigen informeren over ontwikkelingen binnen de OFS, over de activiteiten die de afgelopen periode zijn uitgevoerd en over enkele projecten waar op dit moment aan gewerkt wordt. Voor het tweede deel van de avond zijn twee gastsprekers uitgenodigd. Wethouder Jelle Beemsterboer (Ruimte & Economie) en wethouder Hans Heddes (Infrastructuur & Duurzaamheid) zullen de aanwezigen na een korte pauze informeren over een aantal actuele en voor ondernemers zeer belangrijke onderwerpen die spelen bij en in de gemeente Schagen. Te denken valt aan ontwikkelingen op het gebied van o.a. woningbouw, economie, recreatie, wegen, groen, duurzaamheid en glasvezel. Kortom, deze informatieve ondernemersavond mag u niet missen!

 

Programma ALV 29 november

19:45 uur         Inloop 

20:00 uur         Openingswoord- Hans Bouterse, voorzitter OFS

20:10 uur         Toelichting ontwikkelingen OFS per sector:

                           Agribusiness - Nen Sneekes, sectorvoorzitter           

                           Detailhandel - Henk van Zanten, sectorvoorzitter

                           Horeca - Silvia Pronk, sectorvoorzitter                         

                           Industrie&Bedrijven - Kees Mosch, sectorvoorzitter

                           Recreatie&Toerisme - Kees de Wit, sectorvoorzitter

                           Korte toelichting financiën OFS - Nen Sneekes, penningmeester                     

20:40 uur         Vragenronde - o.l.v. Hans Bouterse, voorzitter OFS

20:50 uur         Pauze 

21:00 uur         Gastsprekers - J. Beemsterboer, wethouder gemeente Schagen

                                                H. Heddes, wethouder gemeente Schagen

                              Onderwerpen o.a.: Woningbouw, duurzaamheid en glasvezel

22:00 uur         Afsluiting en netwerkborrel     

 

Aanmelden

Om organisatorische redenen willen wij u, indien u deze ondernemersbijeenkomst wilt bijwonen, verzoeken om u uiterlijk woensdag 28 november aan te melden via info@ondernemendschagen.nl (mailto:info@ondernemendschagen.nl), onder vermelding van “aanmelding ALV”. Graag vernemen wij met hoeveel personen u aanwezig zult zijn. De bestuursleden van de OFS rekenen op uw komst. Tot 29 november!

Bestuur OFS Bestuur OFS