Info aanleveren voor Toeristisch informatiemagazine 2024

Aangeleverd door: Atina Kruijer

Ook in 2024 zal het toeristisch informatiemagazine van Schagen e.o. verschijnen. Organiseer jij een evenement en wil je dat dit evenement wordt gepubliceerd? Stuur dan zo snel mogelijk een beschrijving van het evenement, datum, tijdstip en eventuele kosten naar atina@touristexperts.nl (mailto:atina@touristexperts.nl). Ben je een interessant bezoekadres voor toeristen, verhuur je fietsen of kano’s of wil je een advertentie plaatsen, dan kun je ook terecht op dit mailadres. Heeft u mooie foto’s en mogen wij die rechten vrij publiceren? Dan kunt u die ook meesturen, met de informatie. 

Het streven is om voor Pasen over de brochure te beschikken. Het informatiemagazine wordt onder meer verspreid via campings, hotels, bungalowparken en hij ligt in het Makadocentrum. In gids  is toeristisch interessante informatie opgenomen, zoals alle musea, bezienswaardigheden, restaurants, strandinformatie etc. Ook is er een dagagenda met alle evenementen van dag tot dag.  


Strand en Land app

Vrijwel tegelijkertijd zal de nieuwe app “Strand en Land” worden gelanceerd. Dit is ongeveer de informatiebrochure, maar dan in een app. Gratis te downloaden voor inwoner en toerist. Uiteraard wordt alle informatie hierin ook opgenomen, vanzelfsprekend ook in het Duits. De informatie die wij ontvangen voor de brochure zullen wij natuurlijk ook doorplaatsen op de app. Indien mogelijk ontvangen wij voor de app een foto van het evenement, zodat wij die erbij kunnen publiceren.

 

Aangeleverd door: Atina Kruijer (mailto:atina@touristexperts.nl)

Screenshot 2024-01-31 at 09-14-57 Info aanleveren voor Toeristisch informatiemagazine 2024 Screenshot 2024-01-31 at 09-14-57 Info aanleveren voor Toeristisch informatiemagazine 2024
Toeristisch info magazine Toeristisch info magazine