OPROEP voor bedrijven die actief zijn in de energie- en duurzaamheidssector

Aangeleverd door: Kees Mosch

De gemeente Schagen is in samenwerking met de OFS met allerlei activiteiten bezig om bedrijven te stimuleren duurzaam te werken en/of maatregelen te nemen om energie te besparen. Een voorbeeld daarvan is het huidige project Zon-op-Dak op bedrijventerrein Witte Paal.

Laat het duidelijk zijn: het gaat niet alleen om het hier-en-nu, maar ook in de toekomst zullen we met energieschaarste te maken hebben en moeten bedrijven hun bedrijfsvoering zo duurzaam mogelijk maken. Het volle elektriciteitsnet maakt het noodzakelijk om hierin maatregelen te nemen. Nu al kunnen bedrijven niet uitbreiden omdat er geen stroom beschikbaar is!

Om zoveel mogelijk bedrijven in de energie- en duurzaamheidssector uit onze gemeente te betrekken bij deze projecten, willen we graag een overzicht opstellen welke ondernemingen in deze sector actief zijn. In een eerder geplaatst artikel heb ik dit ook gemeld, zie OPROEP - Welke bedrijven in gemeente Schagen leveren verduurzamingsdiensten/producten? (https://www.ondernemendschagen.nl/nw-27000-7-4343064/nieuws/oproep_-_welke_bedrijven_in_gemeente_schagen_leveren_verduurzamingsdienstenproducten.html?page=0).

Er hebben zich al diverse bedrijven aangemeld, maar er zijn meer bedrijven uit onze gemeente die actief zijn op dit terrein. Dus vandaar wederom de oproep: Meld je bedrijf aan, zodat we jullie kunnen betrekken – in welke vorm dan ook - bij duurzaamheids- en energievraagstukken. Wij ontvangen graag de volgende gegevens van je:

- Naam bedrijf
- Contactpersoon en contactgegevens
- Website
- Adres bedrijf
- Belangrijkste bedrijfsactiviteit

Deze gegevens kan je sturen naar: info@ondernemendschagen.nl (mailto:info@ondernemendschagen.nl).

In communicatie aan ondernemers in de gemeente Schagen over duurzaamheid en energie zal je bedrijfsinfo opgenomen worden, zodat bedrijven contact met je kunnen opnemen. Ook komt er een overzicht op de website van de OFS.

Met vriendelijke groet,
namens de Ondernemers Federatie Schagen

Kees Mosch
Voorzitter OFS sector Industrie & Bedrijven

Kees Mosch (2) (Large) Kees Mosch (2) (Large)