UPDATE - Twee Zwanenbrug afgesloten op 1 maart, 18 maart en 19 maart 2024

Aangeleverd door: WaakSaam

UPDATE 11 maart - Vanwege herstelwerkzaamheden en een extra ingeplande inspectie is de Twee Zwanenbrug van maandag 18 maart, 07.00 uur tot uiterlijk dinsdag 19 maart, 18 uur afgesloten voor al het verkeer. Dit is een korte verlenging van de reeds gecommuniceerde stremming (zie onderstaand bericht). De omleidingsroute blijft hetzelfde. Indien WaakSaam eerder klaar is met de werkzaamheden zal de Twee Zwanenbrug ook eerder weer vrijgegeven worden.
 

22 februari - In opdracht van de provincie Noord-Holland wordt er op vrijdag 1 maart, maandag 18 maart en dinsdag 19 maart (reservedag) onderzoek uitgevoerd en worden er herstelwerkzaamheden verricht op de Twee Zwanenbrug. Dit betekent dat gedurende deze dagen de Twee Zwanenbrug tussen 07.00 uur en 18.00 uur afgesloten is voor al het verkeer.

Omleidingsroute
Zowel gemotoriseerd verkeer als (brom)fietsverkeer volgt een omleidingsroute via de N248 en Zijperbrug. Zie de rode route in bovenstaande afbeelding.

Scheepvaarthinder
Op maandag 18 maart en dinsdag 19 maart (reservedag) is er geen bediening mogelijk. Onderdoorvaart (KP 310) blijft wel mogelijk.

Heeft u vragen over dit bericht?
Bel gratis met het servicepunt van de provincie Noord-Holland via telefoonnummer 0800 0200600 of stuur een email naar servicepunt@noord-holland.nl (mailto:servicepunt@noord-holland.nl).

WaakSaam
WaakSaam voert tot juni 2025 het beheer en onderhoud van provinciale vaarwegen, wegen, bruggen, sluizen, groen, gebouwen en terreinen in de Kop van Noord-Holland uit in opdracht van de provincie Noord-Holland.

 

Aangeleverd door: WaakSaam (https://waaksaam.com/nieuws/)

Zwanenbrug Zwanenbrug