Nomineer jouw favoriete bedrijf voor de NHN Business Awards 2024!

Aangeleverd door: NHN Business Awards 2024

 

De nominaties voor de NHN Business Awards 2024 zijn geopend. Alle inspirerende bedrijven in onze regio kunnen deelnemen aan dit jaarlijkse festijn van ondernemerschap en innovatie! De NHN Business Awards, een traditie die al 11 jaar lang onze gemeenschap verrijkt, is een viering van de dynamische bedrijven die een positieve impact hebben op de economie en samenleving van Noord-Holland Noord. Ook dit jaar is de organisatie weer op zoek naar bedrijven die uitblinken in innovatie, maatschappelijke betrokkenheid en groei.

 

Wat kun je verwachten?

Nominatie in diverse categorieën: Of je nu een MKB-bedrijf bent, een grote onderneming leidt of excelleert binnen de Food & Agri-sector, er is een categorie voor jou.

Erkend worden voor jouw inzet: De NHN Business Awards zijn jouw kans om erkenning te krijgen voor de successen en prestaties van jouw bedrijf.

Netwerkmogelijkheden: Ontmoet andere ondernemers, deel ervaringen en leer van elkaars successen tijdens het spannende nominatieproces en de finaleavond.

Deskundige jury: Jouw nominatie wordt beoordeeld door een deskundige jury bestaande uit vooraanstaande professionals uit diverse sectoren.

Belangrijke data:

Opening inschrijvingen en nominaties: 1 april - 23 augustus

Deadline voor het invullen van de vragenlijsten: 30 augustus

Bekendmaking van de finalisten: 30 september

Finaleavond NHN Business Awards 2024: 7 november


Ben jij klaar om jouw bedrijf te nomineren? Dat kan, via deze link (https://www.nhn-businessawards.nl/?utm_source=brevo&utm_campaign=Nominaties%20en%20inschrijvingen%20NHN%20Business%20Awards%202024%20geopend&utm_medium=email).

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met info@nederlandse-zaken.nl (mailto:info@nederlandse-zaken.nl)


Aangeleverd door: Organisator NHN Business Awards 2024

NHN business awards- NHN business awards-