Ondernemers Federatie Schagen lanceert eigen website

De Ondernemers Federatie Schagen (OFS) heeft een website gelanceerd. De afgelopen periode hebben diverse betrokkenen hard gewerkt aan de opmaak en invulling van de website, waaronder Ziber en JuRstijl.

Voorzitter Hans Bouterse over de website
“De OFS behartigt de belangen van de ondernemers uit de gemeente Schagen. Met name voor een collectief als de OFS is het van groot belang om een informatieve website te hebben. Ook de vindbaarheid van de site is van belang. De ondernemers waar wij ons voor inzetten moeten weten dat wij bestaan, waar wij voor staan en waar wij ons voor inzetten. Daarnaast moeten de ondernemers kunnen vinden hoe zij met ons, de bestuursleden van de OFS, in contact kunnen treden.
De OFS is onderverdeeld in vijf sectoren, met ieder een eigen sectorvoorzitter. De sectoren zijn: Detailhandel, Horeca, Recreatie & Toerisme, Agribusiness en Industrie & bedrijven. Op de website is onder andere aanvullende informatie te vinden over de organisatiestructuur en het doel van de OFS. Elke sectorvoorzitter heeft op de website kort omschreven wat de sectorspeerpunten zijn waar hij/zij zich de aankomende periode op gaat richten. Daarnaast is er aanvullende informatie te vinden over de betreffende sectorvoorzitter. De website zal de aankomende periode verder vorm krijgen en ingevuld worden met relevante documentatie. De OFS streeft naar een zo open mogelijke communicatiestructuur en een transparantie organisatie. Dit hoopt de OFS onder andere te kunnen bewerkstelligen met de lancering van deze website.”


Met dank aan: Ziber (www.ziber.nl (http://www.ziber.nl)), JuRstijl (www.jurstijl.nl (http://www.jurstijl.nl)) en IBS (IBS heeft de domeinnaam ondernemendschagen.nl overgedragen aan de OFS).

Heeft u vragen over de OFS of over de website? Mail de voorzitter via: voorzitter@ondernemendschagen.nl (mailto:voorzitter@ondernemendschagen.nl).