Groene Stadsfestival Schagen

deelnemers gezocht

Op zondag 28 september 2014 organiseren het Millenniumcomité Schagen en de gemeente Schagen in samenwerking met Good! het Groene Stadsfestival Schagen!
Het Groene Stadsfestival Schagen wordt voor de tweede keer georganiseerd. In 2012 was het een groot succes en kwamen er ongeveer 3.000 bezoekers.

Wilt u deelnemen??
Deelname aan het Groene Stadsfestival Schagen is gratis voor bedrijven met duurzame en/of biologische producten en voor Goede Doelen organisaties. De markt vindt plaats in het centrum van Schagen, op de Gedempte Gracht en de Markt. De markt begint om 12.00 en duurt tot 17.00 uur. De markt wordt aangevuld met een aantal ”duurzame doe-stands” en een elektrisch proef-parcours.
Wilt u aanvullende informatie over het Groene Stadsfestival Schagen en over een mogelijke deelname, klik hier. (http://www.ondernemendschagen.nl/dl-27000-1-52626/download/info_deelname_groene_stadsfestival_schagen_2014.pdf)
Ondernemers kunnen zich aanmelden voor deelname door het invullen van het inschrijfformulier. Klik hier om het inschrijfformulier te downloaden. (http://www.ondernemendschagen.nl/dl-27000-1-52624/download/inschrijfformulier_groene_stadsfestival_schagen_2014.pdf)
Inschrijven kan t/m 9 september. Er zijn beperkt plaatsen beschikbaar. Dus reageer snel wanneer u interesse heeft.