OFS nodigt ondernemers uit Schagen uit voor Algemene Ledenvergadering

Schagen - Op dinsdag 2 september zal de eerste Algemene Ledenvergadering van de Ondernemers Federatie Schagen (OFS) plaatsvinden. De Algemene Ledenvergadering start om 20:00 uur en vindt plaats in De Ooievaar in Warmenhuizen (Dorpsstraat 186). Vanaf 19:30 uur zijn alle ondernemers, die actief zijn in de gemeente Schagen, welkom. De bij de OFS aangesloten ondernemersverenigingen hebben hun leden in de afgelopen periode geïnformeerd over deze vergadering.

Tijdens de vergadering zal het bestuur van de OFS de aanwezigen informeren over het oprichtingstraject van de OFS, ontwikkelingen binnen de OFS en over de activiteiten die de OFS heeft uitgevoerd. Daarnaast zullen de leden van de diverse sectorcommissies aan de aanwezigen voorgesteld worden.
De heer Thijs Pennink, directeur van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord (Ontwikkelingsbedrijf NHN), zal vervolgens een presentatie verzorgen over de ontwikkelingen van het bedrijfsleven in Noord-Holland Noord en de rol van het Ontwikkelingsbedrijf NHN. Hij zal hierbij ingaan op de kansen en mogelijkheden voor het bedrijfsleven en de hiervoor specifiek in het leven geroepen subsidieregelingen voor de ondernemers. Daarna is er in de vragenronde ruimte tot het stellen van vragen en discussie. De inbreng van ondernemers hierbij is van belang.

Aanmelden
Om organisatorische redenen verzoekt het bestuur van de OFS de ondernemers die bij de Algemene Ledenvergadering aanwezig willen zijn, zich aan te melden vóór 1 september 2014 via: info@ondernemendschagen.nl (mailto:info@ondernemendschagen.nl), onder vermelding van “aanmelding ALV”.