OFS organiseert de verkiezing ondernemer van het jaar 2014 en nieuwjaarsreceptie

Gemeente Schagen - Jaarlijks vindt in de gemeente Schagen de verkiezing van de ondernemer van het jaar plaats. Dit jaar ligt de organisatie van de nieuwjaarsreceptie en daarmee de verkiezing van ondernemer en startende ondernemer van het jaar voor het eerst in handen van de Ondernemers Federatie Schagen (OFS). De genomineerden voor de verkiezing zijn inmiddels bekend. De geselecteerde ondernemers zijn actief binnen de vijf sectoren van de OFS. Het zijn ondernemers uit de gehele gemeente Schagen.

De genomineerden voor de “RABO Startersprijs 2014”:
Bakker Bouw (Schagen)
Bolle Hendrik (Tuitjenhorn)
Choqs and Sweetz (Schagen)
M. Stam Aardappelen, Groenten en Fruit (Callantsoog)
Strandpark Roots (Callantsoog)

De genomineerden voor “Schager ondernemer van het jaar 2014”:
De Wijde Blick/Woest (Callantsoog)
Golden Valley (Schagen)
Poland BV (Waarland)
Siem Stam De Kruidenier (Schagen)
Strogoff BV (Schagen)

Wilt u stemmen? Stemmen kan tot en met 31 December 2014, kijk voor meer informatie op
www.ondernemendschagen.nl/stemmen (http://www.ondernemendschagen.nl/stemmen)

Ondernemersfeest Schagen
Tijdens het Ondernemersfeest Schagen (http://www.ondernemendschagen.nl/feest) worden de winnaars van de verkiezing bekendgemaakt en daarnaast wordt de NHD - Schager Courant lezersprijs uitgereikt. De nieuwjaarsreceptie vindt plaats op zaterdagavond 10 januari 2015 bij KDanz aan de Loet 13 in Schagen. Het bestuur van de OFS nodigt alle ondernemers van GROOTS Schagen van harte uit om samen te proosten op de nieuwe kansen voor een prachtig 2015 en terug te kijken op een enerverend 2014. Ondernemers kunnen zich per e-mail aanmelden voor de nieuwjaarsreceptie. Informatie hierover is te vinden via www.ondernemendschagen.nl/feest (http://www.ondernemendschagen.nl/feest).

De Ondernemers Federatie Schagen (OFS) behartigt de belangen van alle ondernemers in de gemeente Schagen als het gaat om zaken die de individuele belangen van ondernemers en ondernemersverenigingen overstijgen. Het betreft zaken als infrastructuur, beleidsplannen, bestemmingsplannen, lokale overheidsheffingen enzovoorts. Dit doet de OFS op zowel lokaal (gemeentelijk) niveau als op (boven)regionaal niveau. Meer info over de OFS zie www.ondernemendschagen.nl (http://www.ondernemendschagen.nl/pg-27000-7-73756/pagina/ofs_-_ondenemers_federatie_schagen.html).

Ondernemersfeest Schagen 2015 Ondernemersfeest Schagen 2015