10 circulaire bedrijven doen mee aan GO!-NH programma

Bron: Provincie Noord-Holland

De provincie Noord-Holland heeft 10 circulaire bedrijven geselecteerd die mee gaan doen aan het GO!-NH programma. GO!-NH helpt ondernemers om hun idee door te ontwikkelen zodat zij met hun innovatieve oplossingen de markt kunnen bestormen.

GO!-NH is één van de initiatieven van de provincie om de innovatiekracht van het Midden- en Kleinbedrijf te stimuleren. Binnen het programma staan duurzame mobiliteit en circulaire economie centraal. Jack van der Hoek, gedeputeerde Duurzaamheid: “Het succes van dit programma is dat we ons niet alleen richten op het versnellen van start-ups, maar juist ook op innovatieteams vanuit Midden- en Kleinbedrijf en andere organisaties. Noord-Holland kent relatief veel familiebedrijven die al generaties lang bestaan. Deze ondernemers weten als geen ander dat vernieuwing en innovatie voorwaarden zijn voor het voortbestaan van hun bedrijven. Daarnaast heeft Noord-Holland een grote aantrekkingskracht op startende ondernemers. Wij hopen dat door onze aanpak een kruisbestuiving ontstaat. In het vorige GO!-NH programma, dat in het teken stond van duurzame mobiliteit, heeft Spaarnelanden bijvoorbeeld deelgenomen met hun initiatief IZoof Public Drive.”

Voor meer informatie, zie go-nh.nl (https://go-nh.nl/meer-informatie/).

 

Bron: Provincie Noord-Holland (https://www.noord-holland.nl/Actueel/Archief/2018/Oktober_2018/10_circulaire_bedrijven_doen_mee_aan_GO_NH_programma)