Laatste kans om te stemmen op dé ondernemers van het jaar uit de gemeente Schagen

Vijf vragen aan de genomineerden

De ondernemers uit de gemeente Schagen kunnen nog één week stemmen op hun favoriete ondernemers uit de gemeente Schagen. Stemmen kan tot 17 januari 2019 12:00 uur via ondernemendschagen.nl. Deze ondernemersverkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door de Ondernemers Federatie Schagen (OFS). De verkiezingsuitslag zal bekendgemaakt worden tijdens de netwerkbijeenkomst van de OFS. Deze vindt plaats op donderdagavond 17 januari bij De Jonge Prins in ’t Zand. Ondernemers uit de gemeente kunnen zich aanmelden voor deze bijeenkomst via aanmelden@ondernemendschagen.nl (mailto:aanmelden@ondernemendschagen.nl).

 

Vijf prijzen

In totaal zijn er dit jaar vijf prijscategorieën en twaalf genomineerde ondernemers. Via ondernemendschagen.nl kan men aanvullende informatie vinden over de genomineerde bedrijven, kan men bedrijfsfilms bekijken, gemaakt door Schagen FM, en kan er gestemd worden. Ondernemers uit de gemeente hebben medio december een unieke stemcode ontvangen waarmee zij hun stem uit kunnen brengen via www.ondernemendschagen.nl/stemmen (https://www.ondernemendschagen.nl/pg-27000-7-116682/pagina/stemmen.html). De winnaars worden daarmee gekozen door collega-ondernemers, wat deze prijs natuurlijk extra waardevol maakt! De stemprocedure wordt in samenwerking met Ziber georganiseerd. Indien ondernemers geen code hebben ontvangen, kan deze opgevraagd worden.


Vijf vragen aan de genomineerden / SchagenTV

In aanloop naar de verkiezing stelde Schagen TV de genomineerde ondernemers een aantal vragen. Ze vertellen waarom Schagen een goede vestigingsgemeente is en waar ze denken over 5 jaar te staan. Ook geven ze antwoord op de vraag wat hun grootste les is geweest. En bij die vraag was het antwoord bijna unaniem: volg je eigen koers. De interviews met de ondernemers zijn te zien op www.schagentv.nl (http://www.schagentv.nl).

De vragen (Klik op de vraag voor de video):

Wat maakt jouw bedrijf bijzonder? (https://youtu.be/licS19tinxk)

Waarom is Schagen een mooie vestigingsgemeente? (https://youtu.be/8omwfOWR5To)

Waarom zou ik bij jouw bedrijf willen werken? (https://youtu.be/_ktTnQP1fAM)

Wat is jouw grootste les als ondernemer? (https://youtu.be/drozQqCCAyE)

Waar staat uw bedrijf over 5 jaar? (https://youtu.be/jST26Ih2iu8)

 

Verkiezingsuitslag & Netwerkbijeenkomst

Op donderdagavond 17 januari zijn alle ondernemers uit de gemeente Schagen welkom bij de jaarlijkse netwerkbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst worden de winnaars van de verkiezing bekendgemaakt en hebben de ondernemers volop de mogelijkheid om te netwerken. Deze bijeenkomst vindt plaats in De Jonge Prins in ’t Zand. De inloop is van 20:00 tot 20:30 uur. Ondernemers kunnen zich aanmelden voor deze bijeenkomst via aanmelden@ondernemendschagen.nl (mailto:aanmelden@ondernemendschagen.nl).

 

De genomineerden

In de categorie detailhandel zijn Bolle Hendrik (Tuitjenhorn), Jaap van Vuure (Callantsoog) en Welkoop ’t Rijpje (Sint Maarten) genomineerd. De kanshebbers in de categorie Industrie, Bedrijven en Agribusiness zijn Fred’s Verhuur (Schagen), Mebu trappen BV (Warmenhuizen) en Louter (Schagen). Land van Fluwel (Sint Maartenszee), ’t Bullekroffie (Oudesluis) en Koffie & IJssalon IJsie Prima (Callantsoog) strijden om de titel ondernemer van het jaar in de categorie Recreatie, Toerisme en Horeca. Niet ondernemers kunnen tevens hun stem uitbrengen. Deze negen genomineerde ondernemers dingen naast de ondernemersprijs mee naar de Schager Weekblad publieksprijs, welke gekozen wordt door de lezers van het betreffende weekblad. In de categorie RABO Starter van het jaar zijn Donna Lissa by Kim (Schagen), Roosss (Schagen) en Sjoerd de Groenteman (Warmenhuizen) genomineerd.

Netwerkbijeenkomst Netwerkbijeenkomst