Gratis trainingen voor werkend Nederland - Dementievriendelijk in je werk

samendementievriendelijk.nl

Hoe reageert de kapper wanneer de klant haar spiegelbeeld niet herkent? Of de horecamedewerker wiens gast in het restaurant zijn lunch vergeet af te rekenen? Medewerkers met klantcontact kunnen met onverwachte situaties te maken krijgen in het contact met klanten met dementie. De beroepsbevolking krimpt, terwijl het aantal mensen met dementie stijgt. Minder werkenden krijgen dus te maken met een toenemend aantal klanten met dementie. Om ervoor te zorgen dat mensen met dementie zo lang mogelijk (zelfstandig) erop uit gaan, is het belangrijk dat mensen die in hun werk klantcontact hebben weten hoe om te gaan met klanten met dementie.

 

De campagne ‘Dementievriendelijk in je werk (https://vimeo.com/user50776815/review/333052269/59f2f2e0d7)’ is gericht op werkend Nederland. Ondernemers/ Mensen met klantcontact in hun werk kunnen één van de gratis trainingen van 15 minuten volgen om hiermee hun dienstverlening voor klanten met dementie te verbeteren.

Voor het overzicht van de diverse gratis trainingen, zie samendementievriendelijk.nl/trainingsaanbod (https://samendementievriendelijk.nl/trainingsaanbod)

campagnebeeld Dementievriendelijk in je werk campagnebeeld Dementievriendelijk in je werk