Algemene Ledenvergadering OFS 31 oktober

31 oktober ALV OFS bij Skaga Venture

Het bestuur van de Ondernemers Federatie Schagen (OFS) organiseert haar jaarlijks  Algemene Ledenvergadering  OFS op donderdag 31 oktober bij Skaga Venture (Witte Paal 3K, Schagen). Graag wil het bestuur van de OFS alle ondernemers tijdens deze avond informeren over ontwikkelingen binnen de OFS en over de activiteiten die de OFS de afgelopen periode heeft uitgevoerd.

Voor het tweede deel van de avond is een gastspreker uitgenodigd. Mevrouw Marian Joustra van ROC Kop NH techniek opleidingen. Zij is projectleider van Tech@Connect. Deze partij zorgt er onder meer voor dat het techniek onderwijs en de arbeidsmarkt beter op elkaar zijn afgestemd. Niet alleen binnen het middelbare- maar ook binnen het voorgezet- en praktijkonderwijs. Daarna zal Janneke Beers van Skaga Venture een korte toelichting geven op  de organisatie en is er gelegenheid voor een rondleiding door Skaga Venture. Kortom, deze informatieve ondernemersavond mag niet gemist worden!

 

Aanmelden

Om organisatorische redenen willen wij u, indien u deze ondernemersbijeenkomst wilt bijwonen, verzoeken om u uiterlijk woensdag 30 oktober aan te melden via info@ondernemendschagen.nl, onder vermelding van “aanmelding ALV”. Graag vernemen wij met hoeveel personen u aanwezig zult zijn. De bestuursleden van de OFS rekenen op uw komst. Tot 31 oktober!