Uitkomsten onderzoek gemeente Schagen naar uitbreidingsplannen ondernemers

Van 17 februari tot en met 15 maart 2020 heeft gemeente Schagen onderzoek gedaan naar de uitbreidingsbehoeften van de ondernemers. Het onderzoek bestond uit een online enquête, die door 61 ondernemers is ingevuld. Van de ondervraagde ondernemers hebben er 24 aangegeven te willen uitbreiden. Deze ondernemers worden door de gemeente telefonisch benaderd. In verband met de Corona crisis zal de gemeente dit waarschijnlijk in april/mei gaan doen.

De gemeente bespreekt dan wat de gemeente kan doen om deze plannen te doen slagen. Als de gemeente in een vroeg stadium kan inspelen op plannen, verloopt de procedure vaak sneller. De gemeente Schagen zet zich in voor meer werkgelegenheid en versterking van de economie, daar past een actieve houding naar ondernemers bij.

 

Als u heeft aangegeven te willen uitbreiden -en hierover is eerder nog geen contact opgenomen- kunt u dus omstreeks april/mei een telefoontje verwachten. Voor allen, ook ondernemers die geen uitbreiding aangaven: nogmaals hartelijk bedankt voor uw deelname.