Wees loyaal en koop lokaal!

OFS roept inwoners gemeente Schagen op om in actie te komen

Hierbij roept de OFS alle inwoners van de gemeente Schagen op om niet aan de zijlijn te staan, maar om in actie te komen. Wij moeten elkaar als burgers en ondernemers helpen om het leed enigszins te verzachten. Ondersteun elkaar onder andere door inkopen zo veel mogelijk in de eigen omgeving en gemeente te doen.

 

Kom in actie... Wees loyaal en koop lokaal!

 

De gevolgen van het Coronavirus worden met de dag steeds groter. In de allereerste plaats geldt dat natuurlijk voor de mensen die met het virus besmet zijn en het aantal mensen dat is komen te overlijden. De impact van het virus en de maatregelen die worden getroffen om het onder controle te krijgen worden steeds sterker voelbaar. De Coronacrisis raakt ons allemaal, ook ondernemers uit de gemeente Schagen.

 

Wilt u informatie hebben over bepaalde ontwikkelingen en/of regelingen voor ondernemers. Kijk dan op de website van de OFS, gemeente Schagen (https://www.schagen.nl/coronavirus), Kamer van Koophandel (https://www.kvk.nl/corona/), Rijksoverheid (https://www.rijksoverheid.nl/), MKB (https://www.mkb.nl/) of RIVM (https://www.rivm.nl/). Verschillende brancheorganisaties verstrekken ook sector gerelateerde informatie, waaronder KHN (https://www.khn.nl/lobby/khn-lobby/gezondheid/coronavirus), HISWA - RECRON (https://www.hiswarecron.nl/actueel/corona-helpdesk), CUMELA (https://www.cumela.nl/nieuws/nieuws/coronavirus-alle-updates-op-een-rij) en Detailhandel Nederland (https://www.detailhandel.nl/nieuws).

 

Het bestuur van de OFS wenst u allen veel sterkte deze moeilijke periode en hoopt dat wij dit snel achter ons kunnen laten.

 

 

OFS 248414 OFS 248414