Alle Schager bezorgsites op één plek

bron: Noordkop Centraal

Noordkop Centraal heeft een overzicht gemaakt van alle ondernemers in de regio Schagen die aan huis bezorgen. De dienst wordt door de omroep gratis aangeboden. 

“Het zijn bijzondere tijden. En in bijzondere tijden moeten we elkaar extra helpen”, vertelt Ed van Oerle van Noordkop Centraal. 

Het idee komt uit Deventer, waar de lokale ondernemers die sinds de corona-crisis thuisbezorgen op één website zijn samengebracht. 

Vanwege het coronavirus zijn veel mensen aan huis gebonden. Restaurants zijn gesloten. Mensen worden opgeroepen zo veel mogelijk thuis te blijven. 

Veel ondernemers spelen daar op in door thuis te bezorgen. Zo proberen ze de verloren omzet een beetje goed te maken. 

Op www.noordkopcentraal.nl/bezorgeninschagen (http://www.noordkopcentraal.nl/bezorgeninschagen) staan veel ondernemers die maaltijden, goederen of diensten bij de mensen thuis brengen. Ondernemers die opgenomen willen worden in het overzicht kunnen hun logo en link naar hun bestelwebsite sturen naar promotie@noordkopcentraal.nl (mailto:promotie@noordkopcentraal.nl).

Bron: Noordkop Centraal (https://www.noordkopcentraal.nl/nw-28464-7-3775962/nieuws/alle_schager_bezorgsites_op_een_plek.html?page=1)

NoordKop Centraal - bezorgsites NoordKop Centraal - bezorgsites