Waardbrug in avond en nacht afgesloten 17-21 juni

Waardbrug in avond en nacht afgesloten 17-21 juni
WaakSaam voert van 17 tot en met 21 juni 2020 onderhoud uit aan de Waardbrug, in de provinciale weg N248, gemeente Hollands Kroon. Tijdens de werkzaamheden is de route via de Waardbrug gestremd voor al het verkeer.

 

Coronamaatregelen
WaakSaam werkt in opdracht van de provincie Noord-Holland. Wij hanteren de coronamaatregelen van het RIVM en verzoeken u deze ook op te volgen bij de Waardbrug.

 

Planning

Om het verkeer zo min mogelijk te hinderen werken wij uitsluitend in de avonden en nachten, van 22 tot 06.00 uur

•          woensdag 17 juni op donderdag 18 juni

•          donderdag 18 juni op vrijdag 19 juni

•          vrijdag 19 juni op zaterdag 20 juni

•          zaterdag 20 juni op zondag 21 juni (reservedag)

 

Afsluiting Waardbrug

Tijdens het werk staat de klep van de brug open en is de route via de Waardbrug afgesloten voor al het verkeer. Het is niet mogelijk het brugdek tussentijds te laten zakken. Zowel gemotoriseerd verkeer als (brom-)fietsers volgen een omleidingsroute (klik hier voor de omleidingsroutes (https://waaksaam.com/Portals/4/Omleidingsroute%20auto-fiets%20Waardbrug_1.pdf)). Buiten de werktijden is de Waardbrug gewoon open voor het verkeer: overdag van 06.00 uur tot 22.00 uur.


Meer informatie
Heeft u vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met het Servicepunt van de provincie Noord-Holland via telefoonnummer 0800 - 0200 600 (gratis) of mail naar servicepunt@noord-holland.nl (mailto:servicepunt@noord-holland.nl)


WaakSaam voert tot juni 2025 het beheer en onderhoud van vaarwegen, wegen, groen, bruggen, gebouwen en terreinen in de Kop van Noord-Holland uit in opdracht van de provincie Noord-Holland.
Op www.waaksaam.com/nieuws leest u meer over de werkzaamheden van WaakSaam.

Bron: WaakSaam (https://waaksaam.com/nieuws/waardbrug-n248-in-avond-en-nacht-afgesloten-1721-juni--gemeente-hollands-kroon)

Waardbrug_S Waardbrug_S