Gemeente Schagen roept evenementenorganisaties op: kom nu met je vergunningsaanvraag

Bron: gemeente Schagen

Burgemeester Marjan van Kampen: ‘’het zijn onzekere tijden voor evenementenorganisaties. De coronamaatregelen blijven vragen om maatwerk en juist daarom roepen wij evenementenorganisaties op: kom met je vergunningsaanvraag. Dat geeft ons tijd om samen met de organisaties te schaven aan de Veiligheids- en coronamaatregelen die dit jaar nodig zijn voor evenementen. Ook in deze bijzondere tijden is er extra tijd nodig om af te stemmen met hulpdiensten en de GGD over wat nodig is. We moeten samen met organisatoren, onze veiligheidspartners, de Driehoek en de omliggende gemeenten zorgen voor een veilige zomer met mooie evenementen.’’

De oproep geldt enkel voor bestaande evenementen die al op de evenementenkalender 2021 staan. Het organiseren van nieuwe evenementen of het verplaatsen van bestaande evenementen is dit jaar niet mogelijk. Dit is een regionale afspraak om goed om te gaan met de schaarste bij de hulpdiensten.

 

Bron: Gemeente Schagen (https://www.schagen.nl/home/nieuws_43640/item/we-roepen-evenementorganisaties-op-kom-nu-met-je-vergunningsaanvraag_52145.html)

burgemeester - gemeente schagen burgemeester - gemeente schagen