Stickeractie Stichting de Gouden Tip

Oproep aan alle ondernemers uit de gemeente Schagen

Afgelopen maandag was hij in Schagen. Aan een groep ondernemers en beleidsbepalers vertelde hij het verhaal over de vermissing van Tanja Groen. Een verhaal dat bij de aanwezigen uiteraard bekend was. Een verhaal dat ons allemaal, na 28 jaar, nog steeds aangrijpt. Hij maakte indruk. Zijn betrokkenheid, zijn bevlogenheid, zijn emoties.

Peter R. de Vries. Een dag nadat hij in Schagen was, werd hij neergeschoten. Een afschuwelijke laffe daad werd er gepleegd. En wij waren stil.

Voor even. Tot nu. De bal ligt namelijk nu bij ons in Schagen. Laten we juist nu van ons horen. Laten we helpen. Laten we doneren. Nu. Voor Tanja. Voor Adrie en Corrie. Voor haar familie. Voor Peter. En zijn familie. Voor die ene gouden tip…

 

Beste Schager ondernemer,


Het bevlogen verhaal van een zichtbaar emotionele Peter R. de Vries deed de aanwezige ondernemers, beleidsbepalers en vertegenwoordigers van de Schager media besluiten om het ‘Schagen Collectief’ op te richten. Het doel? Samen met Stichting de Gouden Tip helpen het tipgeld van 1 miljoen bij elkaar te brengen.

Via deze weg vragen wij nu uw hulp. De OFS draagt het initiatief een warm hart toe en hoopt dat we het samen met u door heel Schagen kunnen uitrollen.

De eerste actie betreft een stickeractie. In de loop van volgende week zijn er een paar duizend stickers beschikbaar met hierop een oproep tot donatie en een QR-code. De stickers (72mm x 72mm) zijn van PVC en daardoor makkelijk weer te verwijderen van een raam, deur of tafel.

Aan u de vraag de sticker(s) te gaan plakken of geplakt mogen worden door het Schagen Collectief. Laat ons via hetschagencollectief@gmail.com (mailto:hetschagencollectief@gmail.com) weten hoeveel stickers u denkt nodig te hebben, en wij zorgen ervoor dat ze worden gebracht, of laten weten wanneer en waar ze kunnen worden opgehaald. 

 

Over eventuele volgende acties wordt nog nagedacht. Mocht u ideeën hebben, dan horen we die maar al te graag.

 

Laten we samen de schouders eronder zetten. Laten we samen dat tipgeld bij elkaar brengen. 

 

Dank voor het lezen en dank voor de reactie.
Met vriendelijke groet namens het ‘Schager Collectief’,
Hans Bouterse, voorzitter OFS

 

www.stichtingdegoudentip.nl (http://www.stichtingdegoudentip.nl)
www.tanjagroen.nl (http://www.tanjagroen.nl)

 

Tanja Groen Tanja Groen