Maisdoolhof Land van Fluwel

Bron: Kidsproof

Met de opening van een spiksplinternieuw maisdoolhof begint een heerlijke nazomer op Land van Fluwel. Het paradijs voor avonturiers en levensgenieters in Sint Maartenszee neemt de kreet ‘durf te verdwalen’ dit najaar wel heel letterlijk!

Bezoekers vroegen zich deze zomer al vaak af wat er toch groeide op de gronden achter de dijk. Tijdens het bedwingen van het Blotevoetenpad zagen ze een woeste groene wildernis verrijzen. Nu het mais volgroeit is, opent Land van Fluwel officieel het doolhof.

Dit groene spektakel is gerealiseerd in samenwerking met de OFS Schagen, LTO Noord en de KAVB. Samen proberen ze de agrariër en hun belangrijke werk op een positieve manier onder de aandacht te brengen. De komende tijd zullen er leuke activiteiten in en rond het doolhof plaatsvinden en natuurlijk is het voor alle bezoekers van Land van Fluwel te bezoeken. Dus of je langskomt met je familie, een kinderfeestje of schoolreis: Durf te verdwalen zonder elkaar te verliezen!

Land van Fluwel opent elke dag zijn deuren voor meer avontuur. Trek de stoute uit op het Blotevoetenpad, race over de skelterbaan, klim als nooit tevoren en loop met een audiotour door het bos om je te laten betoveren door het sprookje van de tulp. Ondertussen is het goed toeven in de oude boerderij voor lunch en diner. Het avonturenparadijs is dagelijks geopend vanaf 10 uur.

 

Bron: Kidsproof.nl (https://www.kidsproof.nl/noord-holland/eropuit/Land-van-Fluwel/maisdoolhof)

Online filmpje: Online filmpje over het Maisdoolhof bij Land van Fluwel (https://youtu.be/GiPbt16Wqy0)

land-van-fluwel_maisdoolhof-land-van-fluwel_3_350_235 land-van-fluwel_maisdoolhof-land-van-fluwel_3_350_235