OFS, IBS en Zakenclub ‘t Zand organiseren ondernemersbijeenkomst met Martin Visser

Donderdag 4 november - Start 20:00 uur

Donderdagavond 4 november vindt er een inspirerende ondernemersavond plaats voor ondernemers uit de gemeente Schagen in De Klok te Warmenhuizen (Stationsstraat 24). De avond gaat om 20:00 uur van start met de jaarlijkse ALV van de Ondernemers Federatie Schagen (OFS). In samenwerking met Industrie- en Bedrijvengroep Schagen (IBS) en Zakenclub ’t Zand heeft de OFS voor het tweede deel van de avond gastspreker Martin Visser uitgenodigd. Kortom…. Het belooft een interessante avond te worden die ondernemers uit de gemeente Schagen niet willen missen! Toegang is gratis, maar aanmelden is gezien de huidige omstandigheden verplicht. Aanmelden kan t/m 1 november via info@ondernemendschagen.nl (mailto:info@ondernemendschagen.nl), onder vermelding van “aanmelding ondernemersbijeenkomst” en het aantal personen.

 

Tijdens het eerste deel van de bijeenkomst worden de aanwezigen door het bestuur van de OFS geïnformeerd over actuele ontwikkelingen en de afgelopen periode. Na aanmelding via info@ondernemendschagen.nl (mailto:info@ondernemendschagen.nl), worden een aantal achterliggende documenten toegestuurd, zodat deze vooraf doorgelezen kunnen worden. Concrete vragen kunnen tijdens de vergadering gesteld worden.

Na een korte pauze zal Martin Visser de aanwezigen inspireren. Martin Visser is columnist, verslaggever en journalist op het gebied van economie, financiën, politiek en Europa. Hij is het gezicht van de Financiële Telegraaf en maakt als spreker de complexe wereld van de economie begrijpelijk voor iedereen. Tijdens zijn verhaal zal Martin Visser ingaan op de economische ontwikkelingen in de tijd, voor en na corona. Daarnaast zal hij de verwachtingen van de invloed van de kabinetsformatie op het economisch beleid toelichten. De woningmarkt, de renteontwikkelingen, de energiemarkt en technologische ontwikkelingen zullen eveneens items zijn die aan bod komen. Martin Visser is scherp en professioneel en gaat tijdens zijn verhaal diep in op de materie.

 

Download hier de uitnodiging met het programma (https://www.ondernemendschagen.nl/dl-27000-1-99357/download/uitnodiging_ondernemersbijeenkomst_-_alv_ofs_en_martin_visser_ism.pdf)

21.11.04 - Uitnodiging Ondernemersbijeenkomst - ALV OFS en Martin Visser_bovenrand_ 2 VK3 21.11.04 - Uitnodiging Ondernemersbijeenkomst - ALV OFS en Martin Visser_bovenrand_ 2 VK3
martin-visser_profielgrid martin-visser_profielgrid