De vierendertigste editie is uit

Het OFS magazine staat in het teken van de verkiezingen

 

De gemeenteraadsverkiezingen zijn in aantocht, niet vreemd dat hier in de nieuwste editie van het OFS magazine aandacht aan wordt besteed. Wist je bijvoorbeeld dat onze voorzitter ooit raadslid is geweest? Hij doet er een boekje over open in zijn column.

Françoise de By, projectleider van de gemeente Schagen (https://www.schagen.nl/verkiezingen), vertelt hoe zij en haar ‘verkiezingsteam’ al in oktober zijn gestart met de eerste voorbereidingen en wat er allemaal komt kijken bij de organisatie ervan. En dat is meer dan wij allemaal denken.

Voor bakker Gert-Jan Slijkerman (https://www.bakkerijslijkerman.nl/) uit ’t Zand zijn het bijzondere verkiezingen. Na twaalf jaar raadslid te zijn geweest, staat hij deze keer bewust op een onverkiesbare plek. De Zandtemer ondernemer licht het belang van ondernemers in de raad toe.

Maar er is meer dan alleen verkiezingen. Neem de bouw van het Makado in het centrum van Schagen. Henk van Zanten neemt ons, namens de Vereniging van Winkeliers Activiteiten mee in de ontwikkelingen. Paul Lenting vertelt meer over de Schager vestiging van autobedrijf Broekhuis (https://broekhuis.nl/vestigingen/schagen/fiat?utm_source=google&utm_medium=bedrijfsprofiel&utm_campaign=GMB&utm_content=Fiat_Schagen) die hij mag aansturen. En tot slot geeft Maike Zijp van restaurant Stiel (https://www.restaurantstiel.nl/) ons een kijkje achter de schermen in het leven van een horecaondernemer.

JOUW STEM TELT
Rest ons af te sluiten met een oproep: laat je stem niet verloren gaan volgende week. Ga maandag 14, dinsdag 15, of woensdag 16 maart naar de stembus en breng hem uit. Jouw (ondernemers)stem telt. Nu misschien wel meer dan ooit!

 

Het OFS magazine bieden we met veel plezier aan. Een dezer dagen valt hij op de mat, of lees hem hier online. Op- en of aanmerkingen? Of wil je jouw en je bedrijf eens voorstellen aan je collega ondernemers? Neem dan contact op.

Schermafbeelding 2022-03-10 om 22.35.23 Schermafbeelding 2022-03-10 om 22.35.23