Werkgevers zoeken massaal personeel. Veel talentvolle mensen met een beperking zoeken nog werk.

Online bijeenkomst op 16 juni van 15:00 tot 17:00 uur

Stichting Incluvisie die zich sterk maakt voor werk voor mensen met een fysieke beperking u uit voor onderstaand bijeenkomst.

 

Uitnodiging: Samen de puzzel oplossen?

Werkgevers zoeken massaal personeel. Veel talentvolle mensen met een beperking zoeken nog werk. Puzzel opgelost toch?

In de praktijk lijkt het nog niet zo te werken. Werkgevers en werkzoekenden hebben nog veel wederzijdse onuitgesproken aannames en vooroordelen die een match in de weg staan.

Incluvisie faciliteert en organiseert binnen haar Netwerk Incluvisie-werkgevers al 2 jaar een open gesprek tussen werkgevers en werkzoekenden waar iedereen in een open en respectvolle sfeer alles mag zeggen en vragen. En hoewel dat niet per se het doel van het gesprek was hebben de gesprekken al veel mooie matches opgeleverd. Wil jij als werkgever of werkzoekende ook eens in gesprek met de “andere partij”?


Dat kan tijdens de onlinebijeenkomst: “Samen wederzijdse vooroordelen weerleggen” op 16 juni van 15.00-17.00.

 

https://www.incluvisie.nl/uncategorized/samen-wederzijdse-vooroordelen-ontdekken-de-oplossing-voor-het-personeelstekort/ (https://www.incluvisie.nl/uncategorized/samen-wederzijdse-vooroordelen-ontdekken-de-oplossing-voor-het-personeelstekort/)


Aanmelden

Werkgevers en werkzoekenden kunnen zich aanmelden via roos@incluvisie.nl (mailto:roos@incluvisie.nl) of 06-20915820

 

Bron: Aangeleverd via Incluvisie (https://www.incluvisie.nl/uncategorized/samen-wederzijdse-vooroordelen-ontdekken-de-oplossing-voor-het-personeelstekort/)

download-5 download-5