Stolperbasculebrug opengesteld voor al het verkeer

Bron: WaakSaam

Goed nieuws! WaakSaam heeft in opdracht van de provincie Noord-Holland de werkzaamheden aan de Stolperbasculebrug eerder afgerond dan gepland. De mechanische onderhoudswerkzaamheden aan de brug zijn voorspoedig verlopen, waardoor we de brug nog voor het weekend open kunnen stellen. De planning was dat dit maandagochtend pas het geval zou zijn. Op dit moment is de Stolperbasculebrug opengesteld voor al het verkeer. Vanaf zaterdagochtend 09.00 uur kan ook alle scheepvaart weer gebruik maken van de brug.

Wij zijn druk bezig om de omleidingsroutes af te draaien en hopen dit in de loop van de dag gereed te hebben.

 

Ondanks dat dit helaas pas fase één van de werkzaamheden aan de Stolperbasculebrug is, in september volgt fase twee (het brugdek), danken wij u allen voor uw geduld en begrip.


Heeft u vragen over dit bericht?

Bel gratis met het servicepunt van de provincie Noord-Holland via telefoonnummer 0800 0200600 of stuur een email naar servicepunt@noord-holland.nl (mailto:servicepunt@noord-holland.nl)

 

WaakSaam

WaakSaam voert tot juni 2025 het beheer en onderhoud van provinciale vaarwegen, wegen, bruggen, sluizen, groen, gebouwen en terreinen in de Kop van Noord-Holland uit in opdracht van de provincie Noord-Holland.

 

Bron: WaakSaam (https://waaksaam.com/nieuws/openstelling-stolperbasculebrug/)

stolperbasculebrug-8-web stolperbasculebrug-8-web