Update projecten gemeente Schagen

Aangeleverd door gemeente Schagen

Project Hoofdassen Tuitjenhorn

Op dit moment ligt er een ontwerp voor deelgebied 2 (traject Koorndijk/Het Kromwater t/m Koorndijk 88). Deze is tijdens een informatiebijeenkomst besproken met de bewoners en ondernemers en wordt binnenkort digitaal ter inzage gelegd op samen.schagen.nl (http://samen.schagen.nl). Na het verwerken van eventuele reacties start het aanbestedingstraject. De verwachting is dat de uitvoering in Q1 van 2023 kan plaatsvinden.

Ten behoeve van deelgebied 3 (vanaf Koorndijk 88 t/m kruising Kalverdijk/Ambachtsdijk) wordt met een klankbordgroep een ontwerp opgesteld. De verwachting is dat de uitvoering in Q3 van 2023 zal plaatsvinden.

 

Project Hartendorp en omgeving Warmenhuizen

Dit project is nu in voorbereiding. Betreft Hartendorp, De Waelke, De Loortjen, Oud Wulpendorp, Vierhuizen en de kruising Hartendorp/De Fuijk/Dorpstraat en het park Torenven. De bewoners zullen via een aankondigingsbrief geïnformeerd worden over de start en uitgenodigd worden voor deelname aan een klankbordgroep. Verwachte uitvoering is 2023.

 

Project Stroet

Dit project bevindt zich in de ontwerpfase. Tijdens een informatiebijeenkomst we het project toegelicht aan de bewoners en ondernemers van Stroet en hen uitgenodigd voor deelname aan een klankbordgroep. De uitvoering zal na Q3 2023 starten, dit is erg afhankelijk van het ontwerp en de planning van de nutsbedrijven.

 

Project Kanaalstraat en omgeving Schagen

Dit project bevindt zich in de ontwerpfase. Betreft (een deel van de) Kanaalstraat, Het Lage Noord, (deel van de) Markstraat, Zuider Vijverlaan, Parallelweg, Handelsstraat, de Rensgars t/m de kruising met de Herenstraat. De bewoners en ondernemers zijn gevraagd mee te denken over het ontwerp. Verwachte uitvoering is 2023.

 

Project Sandepark Groote Keeten

Dit project bevindt zich in de ontwerpfase. De eigenaren van dit park zijn gevraagd mee te denken over het ontwerp. Verwachte uitvoering is 2023 en 2024.

 

Aangeleverd door gemeente Schagen

Gemeentehuis Schagen Gemeentehuis Schagen