Cursus Gastheer van Het Groene Strand op 3 en 8 november

Aangeleverd door IVN

Ben je ondernemer op of rond het Noord-Hollandse strand? IVN organiseert de cursus Gastheer van Het Groene Strand op donderdag 3 november en dinsdag 8 november 2022.

 

Onze Noord-Hollandse stranden trekken veel gasten. Of je nu een horecagelegenheid runt, activiteiten organiseert of werkzaam bent bij een verblijfsaccommodatie, laat jouw gasten op een andere manier kennis maken met het strand!

Tijdens deze gastherencursus op donderdagmiddag 3 november en dinsdagmiddag 8 november ontdek je meer over het leven op het strand en hoe je die beleving met je gasten kunt delen.

Het strand lijkt een enorme zandbak, maar als je weet hoe je moet kijken verandert het in een spectaculair natuurgebied.

 

Waar: Dag1: Laguna Beach Schoorl (Camperduin). Dag2: Zoomers Castricum aan Zee
Data: donderdagmiddag 3 november en dinsdagmiddag 8 november 2022 tussen 13:00 en 17:00 uur
Voor wie: recreatieondernemers op of rond het strand, en recreatieondernemers met veel strandgasten langs de Noordzeekust van Noord-Holland
Aantal deelnemers: 15-25 (vol is vol)
Kosten: € 40 met Groene Strand-korting (normaal tarief € 125)

Meer informatie en aanmelden kan via de website van IVN (https://www.ivn.nl/hetgroenestrand/activiteiten/cursus-gastheer-van-het-groene-strand-noord-holland).

 

Bron: IVN (https://www.ivn.nl/hetgroenestrand/activiteiten/cursus-gastheer-van-het-groene-strand-noord-holland)

Screenshot 2022-08-30 at 11-16-04 Cursus Gastheer van Het Groene Strand op 3 en 8 november Screenshot 2022-08-30 at 11-16-04 Cursus Gastheer van Het Groene Strand op 3 en 8 november
Afbeelding Het Groene Strand Afbeelding Het Groene Strand