Nieuwe website Regio Deal gelanceerd!

Bron: gemeente Schagen

Met trots presenteert Regio Deal haar nieuwe website kopregio.nl (https://kopregio.nl/). Hier vindt u alle informatie over de Regio Deal Maritiem cluster Kop van Noord-Holland. De Regio Deal is een samenwerking tussen het Rijk en de regio. Met als doel de kwaliteit van leren, werken en leven in de regio verbeteren. En meer innovatie en werkgelegenheid creëren. Om dit te bereiken investeren zij in:
- Kennis en talent (human capital).
- Innovatieve maritieme technologieën.
- Het stimuleren van de waterstofeconomie.

Met een praktische lay-out vindt u snel en gemakkelijk de informatie die u zoekt. De site vertelt kort en krachtig over het ‘hoe en wat’ van de Regio Deal, de verschillende programma’s en samenwerkingspartners. En uiteraard is het ook een middel om nieuws en events te delen.

Op de nieuwe website staat een overzicht van de 3 programmalijnen die onder de Regio Deal vallen:

- Waterstof
- Maritieme technologieën
- Human capital

Via de homepage kunt u doorlinken naar de website van METIP en het Waterstofplatform.


Voor de ondernemers staat op de pagina Ondernemers (https://kopregio.nl/ondernemers/) informatie over de kansen die de Regio Deal ondernemers biedt. Op de pagina Partners (https://kopregio.nl/partners/) vindt u van elke partner een (korte) beschrijving. Wilt u liever snel een beeld van de Regio Deal? Bekijk dan de samenvatting (https://kopregio.nl/wp-content/uploads/Samenvatting-van-de-Regio-Deal.pdf).

 

Bron: gemeente Schagen (https://www.schagen.nl/nieuwe-website-regio-deal-gelanceerd)

Screenshot 2022-08-30 at 11-47-09 Homepage - Regio Deal Screenshot 2022-08-30 at 11-47-09 Homepage - Regio Deal