Event duurzame houtbouw 28 september 2022

Aangeleverd door: Omgevingsdienst NHN

Op woensdag 28 september organiseert Circulair Westfriesland (https://circulairwestfriesland.nl/2022/bouw-vastgoed-en-gww/bezoek-regionale-proefopstelling-houtbouw-project-en-debat-over-de-toekomst-van-houtbouw/) met partners een interessant & kosteloos event over duurzame houtbouw. Aanleiding hiervoor is het grootste houtbouwproject van Europa, welke gebouwd wordt in Heerhugowaard. We gaan deze middag de proefopstelling bekijken en horen wat er geleerd is. Ook gaan we met elkaar in gesprek over de toekomst van houtbouw. U en collega-ondernemers zijn daarbij van harte welkom!

 

Hout de heilige graal in bouwen?

Een middag die hout snijdt! Circulair Westfriesland duikt met bouwprofessionals de grootschalige, duurzame houtbouw in. Geïnteresseerd? Bezoek met ons op woensdag 28 september de testlocatie van ‘Woodstone’, Europa’s grootste houtbouwproject in Heerhugowaard. Hier verrijzen vijf woontorens, nagenoeg helemaal opgetrokken uit hout. Daarna buigen experts zich over de mogelijkheden en beperkingen van hout in de bouw? Is het toepasbaar in Westfriesland? Zijn andere biobased materialen geschikter? Gun uzelf als professional een blik in de toekomst en laat u inspireren door deze bijeenkomst over circulair & biobased bouwen. Klik hier (https://circulairwestfriesland.nl/2022/bouw-vastgoed-en-gww/bezoek-regionale-proefopstelling-houtbouw-project-en-debat-over-de-toekomst-van-houtbouw/) voor meer informatie en aanmelden.

 

Aangeleverd door: Omgevingsdienst NHN (https://circulairwestfriesland.nl/2022/bouw-vastgoed-en-gww/bezoek-regionale-proefopstelling-houtbouw-project-en-debat-over-de-toekomst-van-houtbouw/)

Screenshot 2022-09-22 at 17-38-05 Hout de heilige graal in bouwen - Circulair Westfriesland Screenshot 2022-09-22 at 17-38-05 Hout de heilige graal in bouwen - Circulair Westfriesland