Meld je aan voor de GWW marktdag - regio Noord-Holland! Beter Aanbesteden

Bron: Pianoo

Op 27 oktober 2022 organiseert Beter Aanbesteden de marktdag Met elkaar in gesprek op de GWW marktdag - regio Noord-Holland. Hoe geef je het Midden en Klein Bedrijf (MKB) een rol in het aanbestedingsbeleid binnen de sector grond- weg- en waterbouw (GWW)? Op deze marktdag wordt hierover graag het gesprek gevoerd, in samenwerking met de BUCH gemeenten, gemeente Alkmaar en gemeente Dijk en Waard. Met deze marktdag willen we opdrachtgevers en opdrachtnemers (vraag en aanbod) met een focus op GWW in de regio Noord-Holland bij elkaar brengen en marktkansen ontwikkelen. Dus: kennis opdoen, kennis delen en kennis maken!

Voor wie

Deze sessie is bedoeld voor aanbestedende diensten en MKB marktpartijen in de regio Noord-Holland, maar ook geïnteresseerden uit de wijdere omgeving zijn van harte welkom. Aan bod komen onderwerpen die in de GWW spelen, maar deels ook in andere domeinen/sectoren relevant zijn.


Programma

Ontvangst om 13.00 uur

Opening en toelichting programma Beter Aanbesteden

Plenaire sessie: Toelichting inkoopbeleid gemeenten BUCH, Alkmaar en Dijk en Waard, specifiek rondom MKB

Eerste ronde deelsessies: Benen Op Tafel-sessie, MKB betrekken en MKB-vriendelijk aanbesteden

Pauze

Tweede ronde deelsessies: Lagerhuisdebat en In dialoog met de markt: van radiostilte naar volwaardige gesprekspartners

Sluiting en netwerkborrel vanaf 16.30 uur


Datum, locatie en kosten

Datum: 27 oktober 2022 van 13.00 tot 16.30 uur
Locatie: Theater de Vest in Alkmaar, Canadaplein 2. Er is een parkeergarage aanwezig en het theater is op loopafstand van station Alkmaar CS.  
Kosten: Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Deze marktdag wordt mogelijk gemaakt door het programma Beter Aanbesteden.


Volledige programma en aanmelden, klik hier (https://www.pianoo.nl/nl/actueel/agenda/met-elkaar-gesprek-op-de-gww-marktdag-regio-noord-holland).

 

Bron: Pianoo (https://www.pianoo.nl/nl/actueel/nieuws/meld-je-aan-voor-de-gww-marktdag-regio-noord-holland)

Screenshot 2022-10-18 at 14-51-30 Meld je aan voor de GWW marktdag - regio Noord-Holland! Beter Aanbesteden Screenshot 2022-10-18 at 14-51-30 Meld je aan voor de GWW marktdag - regio Noord-Holland! Beter Aanbesteden