Bijeenkomst OFS voor alle ondernemers gemeente Schagen

aanmelden via info@ondernemendschagen.nl

Op woensdagavond 23 november vindt er een inspirerende ondernemersavond plaats, georganiseerd door Ondernemers Federatie Schagen (OFS). Alle ondernemers uit de gemeente Schagen zijn van harte welkom. De bijeenkomst vindt plaats in Dorpshuis Ahoj Tuitjenhorn. De inloop is vanaf 19:30 uur en om 20:00 uur zal de avond van start gaan. Aanmelden kan t/m maandag 21 november via info@ondernemendschagen.nl (mailto:info@ondernemendschagen.nl).

De avond wordt afgetrapt door het bestuur van de OFS. De aanwezigen worden door de bestuursleden geïnformeerd over actuele onderwerpen en de afgelopen periode. Wat heeft de OFS gedaan en wat staat er op de agenda? Er is voldoende ruimte voor concrete vragen.

In het tweede deel van de avond zullen de wethouders Simco Kruijer en Hans Heddes een toelichting geven over voor ondernemers belangrijke ontwikkelingen. Simco Kruijer, Portefeuille Wonen en Economie, zal ingaan op ontwikkelingen gericht op woningbouw, het stikstofbeleid en infrastructuur. Hans Heddes, Portefeuille Duurzaamheid, Mobiliteit en Openbare Ruimte, zal onder andere de RES, mobiliteit en duurzaamheid behandelen. Kortom…. Het belooft een interessante avond te worden die ondernemers uit de gemeente Schagen niet willen missen!

 

Simco Kruijer en Hans Heddes Simco Kruijer en Hans Heddes