Drie trainingen voor toeristische ondernemers. Schrijf je in voor het winterprogramma!

Aangeleverd door Ontwikkelingsbedrijf NHN

De herfstvakantie is net voorbij en de koudere maanden zijn weer op komst, tijd om weer verder te kijken. Voor je het weet is het toeristisch seizoen 2023 in aantocht. Uitdagingen genoeg waar je als toeristisch ondernemer op in wilt springen. Je zit als werkgever of leidinggevende al vol met ideeën, maar hoe pak je deze ideeën het beste aan? Tijdens het winterprogramma geeft Ontwikkelingsbedrijf NHN je in drie verschillende formats aanknopingspunten en tips om hier concreet mee aan de slag te gaan.

Het aantal plaatsen is beperkt, schrijf je snel in!:

Training: binnenhalen, boeien en behouden van personeel (https://nhn.nl/events/training-quick-wins-voor-werkgevers-en-leidinggevenden-in-de-gastvrijheidssector/?utm_source=ActiveCampaign&utm_medium=email&utm_content=Winterprogramma+Toerisme+%26+Recreatie+%7C+Schrijf+je+in%21&utm_campaign=Toerisme+++Recreatie+%7C+Winterprogramma+s+%2B+podcast) (Quick wins voor werkgevers en leidinggevenden in de gastvrijheidssector)

Masterclass: tips voor een divers(er) personeelsbeleid (https://nhn.nl/events/masterclass-tips-voor-een-divers-personeelsbeleid/?utm_source=ActiveCampaign&utm_medium=email&utm_content=Winterprogramma+Toerisme+%26+Recreatie+%7C+Schrijf+je+in%21&utm_campaign=Toerisme+++Recreatie+%7C+Winterprogramma+s+%2B+podcast)

Workshops: kosteneffectieve marketing (basis en gevorderd) (https://nhn.nl/events/workshops-kosteneffectieve-marketing/?utm_source=ActiveCampaign&utm_medium=email&utm_content=Winterprogramma+Toerisme+%26+Recreatie+%7C+Schrijf+je+in%21&utm_campaign=Toerisme+++Recreatie+%7C+Winterprogramma+s+%2B+podcast)

Aangeleverd door Ontwikkelingsbedrijf NHN (https://nhn.nl/)

 

Screenshot 2022-11-10 at 21-51-27 Schrijf je in voor het winterprogramma! Screenshot 2022-11-10 at 21-51-27 Schrijf je in voor het winterprogramma!