DELTA Netwerk biedt betaalbaar zakelijk internet aan

Aangeleverd door Delta Netwerk

In Noord Holland is DELTA Netwerk met diverse campagnes gestart om de bedrijventerreinen daar te voorzien van gigasnel internet. Dit van oorsprong Zeeuwse bedrijf is onderdeel van één van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van ons land. Eind oktober zijn ook de bedrijven in Schagen over de zakelijke campagne individueel geïnformeerd.

DELTA Netwerk richt zich op de aanleg en het onderhoud van glasvezelinternet in Nederland. Op dit moment hebben meer dan 1 miljoen adressen toegang tot het netwerk van DELTA en iedere maand komen daar 30.000 adressen bij. Dit zijn zowel particulieren als bedrijven. Om (potentiële) klanten het best van dienst te kunnen zijn, werkt het glasvezel bedrijf in de regio samen met lokale partners, zoals Beemster Schagen, Beerepoot Automatisering, Computer Service Broersen, De Smeth & Kok, Giant Telecom, IT Studio Hoorn, MultIT automatisering, SecuTel en Vitasys/IT Balie. Het uitgangspunt is dat consumenten en bedrijven toegang zouden moeten hebben tot zeer snel internet tegen een betaalbare prijs. De gespecialiseerde ICT partners zorgen voor de beste advisering in de opties die het glasvezel biedt.

De opkomst van glasvezel in de regio
Een betrouwbare en snelle internetverbinding is een must in onze huidige maatschappij, zéker met het oog op de toekomst. Glasvezel wordt in steeds meer gebieden in ons land aangelegd en wordt komende jaren onmisbaar met het oog op hoge snelheid, de duurzaamheid en stabiliteit van de connectiviteit. Ook in de regio Schagen is steeds meer vraag naar glasvezel als vervanging van kabel (of eventueel nog koper, DSL). DELTA Netwerk springt in op deze vraag.
In Schagen richt DELTA Netwerk zich specifiek op de bedrijventerreinen Lagedijk en Witte Paal. Tenslotte is het voor bedrijventerreinen een absolute meerwaarde als de bedrijven die er gevestigd zijn gebruik kunnen maken van betaalbaar, snel en betrouwbaar internet. Als uit de campagne voldoende aanmeldingen komen, begint de aanleg van glasvezel op de bedrijventerreinen in het 2e kwartaal van 2023. Voor alle ondernemers in de regio is dit goed nieuws, want met een succesvolle campagne in Schagen zullen ook andere bedrijventerreinen én woonwijken in de omgeving snel in aanmerking gaan komen voor aansluiting op het glasvezel netwerk van DELTA. Ook voor bewoners in de kleine dorpen binnen de gemeente Schagen is het nu al mogelijk om zich aan te melden voor een glasvezel aansluiting.

Voor meer informatie en overzicht van de deelnemende lokale ICT bedrijven, check de websites:
https://www.deltanetwerk.nl/gebieden/bedrijventerreinen-schagen/ (https://www.deltanetwerk.nl/gebieden/bedrijventerreinen-schagen/)
https://www.deltanetwerk.nl/gebieden/gemeente-schagen-kleine-dorpen/ (https://www.deltanetwerk.nl/gebieden/gemeente-schagen-kleine-dorpen/)

 

Aangeleverd door Delta Netwerk

DELTA Netwerk biedt betaalbaar zakelijk internet aan DELTA Netwerk biedt betaalbaar zakelijk internet aan