Kom binnen bij bedrijven dagen - Meld je nu aan voor de 2023 editie!

Aangeleverd door: NHNext

Van maandag 20 tot en met zaterdag 25 maart 2023 openen bedrijven in Noord-Holland Noord hun deuren weer tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen (KBBBD). Voor bedrijven de kans om de deuren te openen voor werkzoekenden, scholieren, studenten en andere geïnteresseerden en een kijkje achter de schermen te geven.

Begin dit jaar zaten Anchel van Stein (WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord), Richard de Vries (BaanBereik), Mona Roorda (BaanBereik), Ed Lokhorst (Ursem Modulaire Bouwsystemen), John Veerman (GP Groot), Bianca van Diepen (Amigo Plant) en Simona Bosgra (Van der Valk Hotel Texel-De Koog) aan tafel om over hun deelname aan de KBBBD te vertellen. Zo gingen zij in gesprek over het toepassen van open hiring tijdens hun open dag, het vinden van de juiste passende werknemers binnen jouw organisatie en waarom het zo belangrijk is om je deuren te openen en te laten zien hoeveel prachtige bedrijven er in onze regio zitten!

 

Kijk de stream terug (https://nhnext.nl/kom-binnen-bij-bedrijven-dagen/?utm_source=ActiveCampaign&utm_medium=email&utm_content=NHNEXT+-+What+s+next%3F&utm_campaign=NHNEXT+nieuwsbrief+week+48)

Aanmelden KBBBD 2023 (https://www.kbbbd.nl/voor-bedrijven?utm_source=ActiveCampaign&utm_medium=email&utm_content=NHNEXT+-+What+s+next%3F&utm_campaign=NHNEXT+nieuwsbrief+week+48)

 

Bron: Aangeleverd door NHNext

 

Screenshot 2022-12-05 at 12-12-30 Bedrijf aanmelden voor de Kom Binnen Bij Bedrijven Dag Screenshot 2022-12-05 at 12-12-30 Bedrijf aanmelden voor de Kom Binnen Bij Bedrijven Dag