Startbijeenkomst nieuwe periode LEADER

Aangeleverd door Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord

Datum: Donderdag 23 februari 2023
Van 18.45 tot 21.30 uur
Locatie: Leven van de Wind | Oosterterpweg 12, 1771 SJ Wieringerwerf
 

Iedereen die in de Kop van Noord-Holland woont, werkt of naar school gaat, kan in de komende maanden meepraten over LEADER.

LEADER is een Europees subsidieprogramma voor plattelandsontwikkeling dat speciaal bedoeld is voor kleinschalige, lokale projecten die van belang zijn voor de regio. LEADER is niet alleen een pot met geld, maar staat voor een specifieke aanpak van plattelandsontwikkeling. De Kop van Noord-Holland (gemeenten Hollands Kroon, Texel, Schagen en het buitengebied van Den Helder) is al ruim 20 jaar als LEADER-gebied actief.

Vanaf eind 2023 gaat weer een nieuwe periode van start. Om een nieuwe LEADER-periode mogelijk te maken, moet een Lokale Ontwikkelingsstrategie (LOS) worden opgesteld. Dit moet een plan worden door, van en voor alle inwoners van het gebied. U wordt dus van harte uitgenodigd om mee te praten!

Op donderdagavond 23 februari organiseert Ontwikkelingsbedrijf NHN bij Leven van de Wind (Oosterterpweg 12, 1771 SJ Wieringerwerf) een startbijeenkomst. Iedereen die interesse heeft kan deelnemen. Dat kan vanuit een organisatie, bedrijf, dorpskern, bewonersgroep of als individu.

U wordt bijgepraat over hoe LEADER er in de komende periode uit gaat zien. Ook worden uw ideeën over het platteland van de Kop van Noord-Holland (Texel, Schagen, Hollands-Kroon, Den Helder-buitengebied) geïnventariseerd.

Meer informatie of om een vraag te stellen
Voor meer informatie kunt u contact opnemen via LEADER@nhn.nl (mailto:LEADER@nhn.nl).


Aanmelden
Aanmelden?! Klik hier (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfCv3G5LUgs1PTTYTofmwuGEqJZWZhVKE4weW8Po4hP30jKMQ/viewform?entry.877086558=Ja,+ik+zal+er+zijn&entry.1498135098=Jantina+Pieterse,+Op+Stap+met+LEADER,+jantina@pieterse.nl&entry.1424661284=Website).


De uitvoering en coördinatie van het LEADER programma (https://www.leaderkvnh.nl/) Kop van Noord-Holland ligt bij Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord (https://nhn.nl/).

Aangeleverd door: Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord (https://nhn.nl/)

Leader 3 Leader 3