Recreatieondernemers gemeente Schagen interesse in glasvezel? Reageren kan t/m 17 februari.

Bron: Aangeleverd door Delta

Delta-Fiber gaat glasvezel aanleggen in veel gebieden in de gemeente Schagen. Ook in de recreatiesector is internet een ‘eerste’ levensbehoefte geworden. Delta wil graag een informatieavond organiseren. Recreatieondernemers kunnen uiterlijk 17 februari aangeven of zij hier interesse in hebben. Dit kunnen ondernemers doen, door een mail te sturen naar ofsrecreatie@gmail.com (mailto:ofsrecreatie@gmail.com) waarin aangegeven wordt of er behoefte is. Delta zal u vervolgens nader berichten.


Bericht van Delta:

Om de recreatieondernemers in de omgeving van Schagen goed te kunnen bedienen, gaat Delta een stap verder. Delta ziet dat de behoefte voor glasvezel en aanverwante diensten groot is in de regio. De aanleg van glasvezel is normaliter afhankelijk van vele factoren, maar bij vele andere partijen is aanleg afhankelijk van de behoefte van de consument.

Delta gaat juist vanuit de behoefte van de ondernemers in Schagen en omgeving handelen. Bij voldoende behoefte van de recreatieondernemers gaan wij een netwerk aanleggen.
Hiervoor is natuurlijk wel input vanuit de ondernemers nodig. Op korte termijn zal Delta een beeld willen krijgen van de ondernemers die mee willen doen.

Delta gaat bij voldoende interesse, op zeer korte termijn (begin maart), uitnodigingen uitsturen voor een informatieavond.
Daarna zal Delta met elke ondernemer die dit wenst een persoonlijk gesprek voeren over de invulling van de diensten die passen bij de onderneming. Het einddoel is om voor april 2024 het netwerk gereed te hebben.

 

Graag uw reactie per mail en mochten er nog inhoudelijke vragen zijn, dan kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met Mark Visser van Delta, via 06-38613136 / Mark.Visser@deltafiber.nl (mailto:Mark.Visser@deltafiber.nl)

 

Bron: Aangeleverd door Delta

DELTA Netwerk biedt betaalbaar zakelijk internet aan DELTA Netwerk biedt betaalbaar zakelijk internet aan