Golden Ticket actie groot succes!

Winnaars zijn bekend

Ruim 1700 mensen hebben meegedaan aan de Golden Ticket actie via incallantsoog.nl/win (https://incallantsoog.nl/win/)! Op initiatief van Ondernemers Federatie Schagen sector Recreatie & Toerisme is een wervende campagne opgesteld om voor ondernemers in dit gebied meer boekingen te realiseren in 2023. Deze actie liep t/m 31 januari 2023. Inmiddels zijn de vijftig winnaars van de Golden Ticket t.w.v. maar liefst € 350,- bekend en geïnformeerd.

De winnaars kunnen tijdens hun vakantie in ons gebied met het Golden Ticket met 4 personen gratis van leuke uitjes genieten in onze mooie regio. Met het Golden Ticket kunnen zij bijvoorbeeld gratis naar meerdere toffe musea, een heerlijk zwembad, kanovaren in een prachtig gebied, naar de op één na grootste dierentuin van Nederland, een bijzondere vlindertuin, spelletjeshal of een spannend Avonturenpark.


Kees de Wit, voorzitter OFS sector Recreatie & Toerisme: “Wij kijken met een positief gevoel terug op deze actie. Het heeft extra boekingen opgeleverd en dat is natuurlijk waar we het voor doen! Wij zijn deze actie gestart in samenspraak met Visit Petten, Visit Sint Maartenszee en Visit Schagen.”

Screenshot 2023-02-23 at 17-43-16 WINACTIE - Een voordelige vakantie in 2023 ! Screenshot 2023-02-23 at 17-43-16 WINACTIE - Een voordelige vakantie in 2023 !