UITNODIGING - Ondernemersbijeenkomst Enegrietransitie

maandagavond 3 april

Wil jij als ondernemer kosten besparen?
Fiscale voordelen?
Innovaties doorvoeren bij jouw bedrijf?
Een beter en duurzamer imago?
Klaar zijn voor de toekomst?


Maandag 3 april aanstaande ben je om 19.30 uur meer dan welkom bij zaal Alpha in Schagen. Tijdens deze avond staat #energietransitie centraal.


Het is tijd voor ondernemers om te transformeren naar een meer duurzame bedrijfsvoering, omdat het niet anders kan en de overheid dat van ons vraagt. Het is daarom hoog tijd om hier samen stappen in te zetten. In 2050 moet immers ieder bedrijf energieneutraal kunnen werken en daar moet nog veel werk voor verzet worden.

Stel je bent ondernemer op een bedrijventerrein dan is het goed om de samenwerking op te zoeken, samen na te denken over duurzame oplossingen en zorgen dat jouw bedrijf klaar is voor de toekomst. Samen oppakken is kostenbesparend en effectief.

Tijdens deze avond, georganiseerd door IBS en OFS met ondersteuning van de Rabobank, komen alle belangrijke aspecten over energietransitie aan bod. De sprekers gaan in op de huidige situatie, de toekomst en komen met heel veel voorbeelden uit de praktijk. Succesverhalen, goede ideeën en vooral veel oplossingen.


Wie zijn deze sprekers?

Mischa Meerburg, Strategisch Adviseur Energie & Warmte gemeente Schagen

Nico Meester, Adviseur Energietransitie Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord

René Strik, Directeur BEPlus (Energieregisseur voor energieadvies & producten)

René de Visser, Business Development Manager bij de Rabobank

Stef Aerts, Business Developer bij Firan (bedrijf dat zich richt op slimme energieoplossingen en verduurzaming van bedrijven en bedrijventerreinen)

Jesper Zuurbier en Martijn Schipper, ondernemers in energie en eigenaren van Grid-on (bedrijf dat zich richt op energieopslag en energieprojecten)

Ook komen vertegenwoordigers van Bejo Zaden en Camping de Lepelaar aan het woord. Zij nemen ons mee in hun verhaal op weg naar een duurzame organisatie. Hoe hebben zij dit aangepakt? Wat waren de valkuilen en is het een succes?


Ben jij erbij?
Geef je op via aanmelden@ondernemendschagen.nl (mailto:aanmelden@ondernemendschagen.nl)

Mis het niet. #energietransitie

Energie transitieavond OFS 3 april 2023- Energie transitieavond OFS 3 april 2023-