Update Sint Maartensvlotbrug - Brug is weer open

Aangeleverd: WaakSaam

UPDATE DONDERDAG 6 APRIL: De schade aan de Sint Maartensvlotbrug in de gemeente Schagen is hersteld. Dit betekent dat de brug weer beschikbaar is voor al het verkeer dat voldoet aan het juiste gewicht.

 

UPDATE 4 APRIL: De omleidingsroute is geplaatst en hiermee is de situatie voor de gebruikers overzichtelijk geworden. Zie de omleidingsroute in de afbeelding. Er staan geen verkeersregelaars meer bij de vlotbrug.

De schade die is ontstaan aan de vlotbrug gaat WaakSaam tussen woensdag 5 april en uiterlijk vrijdag 7 april herstellen. E.e.a. is afhankelijk van wanneer het materiaal hiervoor bij WaakSaam binnenkomt. Het herstel kan plaatsvinden zonder extra (verkeers)maatregelen of voorzieningen.

Dit betekent dat de huidige situatie (omleidingsroute voor gemotoriseerd verkeer) gehandhaafd blijft tot uiterlijk vrijdag 7 april, en indien mogelijk eerder. Hierna is de vlotbrug weer beschikbaar voor al het verkeer dat voldoet aan het juiste gewicht. De vlotbrug blijft te allen tijde beschikbaar voor (brom)fietsers en voetgangers. Mogelijk dat deze groep tijdens de reparatie een korte periode moet wachten.

 

Aangeleverd: WaakSaam (https://waaksaam.com/)

 

Sint Maartensvlotbrug Sint Maartensvlotbrug