Vervolgstappen na interessante ondernemersbijeenkomst energietransitie

Terugblik - Ondernemersbijeenkomst Energietransitie

Op maandag 3 april heeft de Ondernemers Federatie Schagen (OFS), samen met de Industrie & Bedrijvengroep Schagen (IBS), voor ondernemers uit de gemeente Schagen een avond georganiseerd over alles wat er speelt rondom de energietransitie. In een zeer goed gevulde zaal Alpha zijn bijna 100 ondernemers bijgepraat over de uitdagingen die de energietransitie met zich meebrengt. In informatieve en inspirerende bijdrages van meerdere sprekers is uitleg gegeven over de mogelijkheden om slim, efficiënt en kostenbesparend met energie om te gaan. Uitgebreid zijn de voordelen van het investeren in duurzame energieoplossingen aan de hand van vele voorbeelden toegelicht. Uit deze praktijkvoorbeelden bleek dat er nog veel te winnen valt op het gebied van besparing, opwekking en opslag van energie. Ook is ingegaan op de subsidies, die aangevraagd kunnen worden om de bedrijfsvoering en bedrijfsgebouwen te verduurzamen.
Op de website van de OFS zijn de presentaties van deze avond terug te vinden, zie www.ondernemendschagen.nl/downloads-I&B (https://www.ondernemendschagen.nl/dl-27000-0/download?page=3). Selecteer in de rechterkolom de categorie OFS sector Industrie&Bedrijven.

 

‘We kijken terug op een succesvolle bijeenkomst waarbij er nieuwe contacten zijn gelegd, de juiste vragen zijn gesteld en de ondernemers weer een stappen richting een duurzame toekomst hebben gezet’, aldus een tevreden organisator Pieter Vink van IBS. Kees Mosch van OFS vult aan: ’Deze avond krijgt zeker een vervolg. Ondernemers uit de gemeente Schagen die verdere stappen willen zetten in het verduurzamen van hun bedrijf kunnen zich melden bij de OFS via het e-mailadres info@ondernemendschagen.nl (mailto:info@ondernemendschagen.nl). De OFS zal er dan voor zorgen dat er contact wordt gelegd met een van de sprekers van de avond, zodat er vervolgafspraken kunnen worden gemaakt.’

 

Bijeenkomst OFS en IBS over Energietransitie__ Bijeenkomst OFS en IBS over Energietransitie__