Maak gehackt van de hacker!

Aangeleverd door: Platform Veilig Ondernemen (PVO) Noord-Holland

 

Maandag 17 april zendt Platform Veilig Ondernemen (PVO) Noord-Holland een nieuwe online talkshow uit van De Ondernemer Draait Door. Dit keer live vanuit The Saint Food & Wine in de Grote Kerk van Hoorn. De Ondernemer Draait Door met presentator Frank Lammers en side-kick Josefien Hofstede brengt onderwerpen rondom het thema veilig ondernemen op een eigenwijze en enthousiaste manier in jouw organisatie. De editie van 17 april is alleen online bij te wonen via YouTube en www.deondernemerdraaitdoor.nl. 


De talkshow “Maak gehackt van de hacker!” van 17 april draait om phishing en ransomware. Een op de vijf ondernemers heeft er volgens onderzoek jaarlijks mee te maken. Is het echt zo simpel om nooit op het linkje te klikken in een onbekend emailbericht of speelt er meer? Hoe gaan cybercriminelen nu precies te werk? Na het beluisteren van de ervaringsverhalen van de aanwezige Noord-Hollandse ondernemers, bestuurders en het Openbaar Ministerie begrijp je niet alleen meer over hoe vernuftig de cybercriminelen te werk kunnen gaan. Je weet de dag na de talkshow ook meer over welke eenvoudige stappen je kunt zetten om de cybercriminelen zoveel mogelijk voor te zijn. Voor je het weet, ben jij de cybercrimineel beter de baas.

Meld je nu aan en kom ook! (https://www.deondernemerdraaitdoor.nl/)

 

De tafelgasten 

Jan Rosier, projectleider CyberVeilig Westfriesland en voorzitter Hoornse Ondernemers Compagnie

Daan van Es, directeur De Heer & Partners 

Jan Nieuwenburg, burgemeester gemeente Hoorn 

Corien Fahner, plaatsvervangend hoofdofficier Openbaar Ministerie Noord-Holland 

Meld je aan via de website www.deondernemerdraaitdoor.nl (https://www.deondernemerdraaitdoor.nl/) en kijk maandag 17 april live mee naar De Ondernemer Draait Door.  

 

 

De Ondernemer Draait Door is een initiatief van Platform Veilig Ondernemen (PVO) Nederland. 

 

Dit artikel is aangeleverd door: Platform Veilig Ondernemen (PVO) Noord-Holland (https://www.pvonh.nl/)

Screenshot 2023-04-06 at 11-29-18 Update Save the Date De Ondernemer Draait Door 17 april Screenshot 2023-04-06 at 11-29-18 Update Save the Date De Ondernemer Draait Door 17 april