Rotonde N250/Ravelijnweg afgesloten van 16 juni tot 19 juni 2023

Aangeleverd door: WaakSaam

WaakSaam voert in opdracht van de provincie Noord-Holland tussen vrijdag 16 juni 2023, 20.00 uur en maandag 19 juni 2023, 05.00 uur werkzaamheden uit op de rotonde N250/Ravelijnweg in de gemeente Den Helder. Ze vervangen de deklaag van de rotonde. Gedurende deze periode is het deel tussen de kruisingen N250/Ruyghweg en N250/Guldemondweg afgesloten voor doorgaand verkeer. Westoever (vanuit het noorden) en Rijksweg (vanuit het zuiden) blijven bereikbaar voor bestemmingsverkeer.

Deze werkzaamheden stonden twee keer eerder gepland, maar hebben ze moeten verplaatsen vanwege de weersomstandigheden. Ook de nieuwe planning is onder voorbehoud van de weersomstandigheden.

 

Omleidingsroute doorgaand verkeer

Doorgaand verkeer volgt een omleidingsroute via Guldemondweg, Torplaan, Ravelijnweg, Waddenzeestraat, Jan Verfailleweg, Marsdiepstraat, Middenweg, Polderweg, Prins Hendriklaan en Kanaalweg. Zie de blauwe route in bovenstaande afbeelding.

 

Omleidingsroute (brom)fietsverkeer

WaakSaam streeft ernaar om (brom)fietsverkeer doorgang te verlenen, echter kunnen ze dit pas in het werk bepalen. Indien ze genoodzaakt zijn om een omleidingsroute in te stellen, dan gaat deze via het afgesloten deel van de Ravelijnweg naar de rotonde Torplaan en weer terug over de Ravelijnweg. Zie de groene route in bovenstaande afbeelding.

 

Mogelijke hinder in de avond en nacht

Om de werkzaamheden zo snel mogelijk gereed te hebben, en het verkeer zo weinig mogelijk te hinderen, werken zij dit weekend ook in de avond en de nacht. Dit betekent dat er mogelijk enige geluidshinder kan ontstaan. Dit vindt WaakSaam vervelend, maar WaakSaam hoopt op uw begrip.

 

Heeft u vragen over dit bericht?

Bel gratis met het servicepunt van de provincie Noord-Holland via telefoonnummer 0800 0200600 of stuur een email naar servicepunt@noord-holland.nl (mailto:servicepunt@noord-holland.nl)

 

WaakSaam

WaakSaam voert tot juni 2025 het beheer en onderhoud van provinciale vaarwegen, wegen, bruggen, sluizen, groen, gebouwen en terreinen in de Kop van Noord-Holland uit in opdracht van de provincie Noord-Holland.

 

Aangeleverd door: WaakSaam (https://www.waaksaam.com/nieuws/werkzaamheden-rotonde-n250-ravelijnweg-juni-2023/)

WaakSaam - N250 WaakSaam - N250